Az élet nálunk

Az irodáink jellege: modern, felújított lakásirodáink vannak Budapesten, a XI. kerületben (a Zenta utcában és a Bartók Béla úton), melyeket a kollégák igényeit figyelembe véve alakítottunk ki. Minden irodánk jól megközelíthető, nyugodt környezetben van, nagy ablakokkal és sok-sok növénnyel rendelkezik.

Munkaeszközök: csúcsminőségű számítógépek és laptopok, dupla monitor és villámgyors gigabites internetkapcsolat biztosítja a gyors és hatékony munkát.

Munkaidő: nálunk rugalmas időbeosztás van – törzsidővel. Nem az a lényeg, hogy 8-tól 17-ig az irodában ülj, hanem, hogy a munka a legjobb tudásod szerint és hatékonyan legyen elvégezve. A diákoknak részmunkaidős lehetőséget biztosítunk, és vizsgaidőszakban is együttműködőek vagyunk.

Dresscode: az a dresscode, hogy nincs dresscode - blézeres vagy rövidnadrágos/tornacipős kollégákkal egyaránt találkozhatsz.

Bringatároló: van, sőt zuhanyzó is, minden irodában.

Kaja: naná! A kellemes közérzethez mindig elérhető friss gyümölcs-, nasi-, tea-, és kávékészlettel is hozzájárulunk, valamint C-vitaminnal is, az egészségmegőrzés jegyében.

És a lazítás? Csocsó, ha aktív, babzsákfotel, ha passzív pihenésre vágysz munka közben, vagy beprogramozhatod a színes, indás csodalámpánkat is.

És az irodán kívül...?

… is van élet! Mivel fő értékünk a közösség, rendszeresen teszünk is érte!

#mindenhonapmasodikcsutortoke: havonta vidám csapatépítő programokat szervezünk, mint a gokart, billiárd, bowling vagy egy közös sörözés, borfesztivál, mikor mihez van kedve a csapatnak.

#evente2x: közös elvonulást is szervezünk: egyszer belföldön - általában wellness-szel egybekötve - egyszer pedig külföldön - a már hagyománnyá vált télvégi síelésen. A költségeket természetesen a cég állja.  

Szuper hangulat az irodában (és azon kívül is), kedves vezetőség, babzsák, külföldi projekteken való munka. Még akkor is gondolnak rám, mikor rágcsát rendelnek - külön "mindenmentes" kekszem van! :)
Zsuzsanna, Sitecore Partnership Director
A legrosszabb élményem eddig az volt az ALLWIN-nál, hogy tavasszal "túl messzire utaztunk". Szlovákiában síeltünk.
Ádám, szoftverfejlesztő
Szeretem, hogy a vezetőség mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. Ha szeretnénk, egy sör is belefér az ebédhez, van csocsóasztal, és évente kétszer elutazunk valahova közösen!
Tamás, szoftverfejlesztő

Nézd meg aktuális állásajánlatainkat!