Megoldások

Microsoft .NET keretrendszer

Több mint 6 millió fejlesztővel a világ körül, valamint iparágakon átívelő ügyfélkörrel, a .NET használatával megbízható megoldást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Ezt a keretrendszert használjuk mobil, asztali és webes alkalmazások készítéséhez, amik Windows számítógépeken, készülékeken, böngészőkön, és felhőalapú szervereken futnak.

Sitecore

A Sitecore segítségével világszínvonalú felhasználói élmény kezelését nyújtjuk ügyfeleink számára, webes tartalomkezeléssel és többcsatornás marketing automatizáló szoftverrel együtt. Ezzel a megoldással partnereink számára lehetővé tesszük, hogy megismerjék és megszólítsák saját ügyfeleiket személyre szabott felhasználói élmények és tartalmak segítségével az összes kommunikációs csatornán keresztül: az internettől az e-mailen, a mobilon és a közösségi médián keresztül egészen az e-kereskedelemig és a nyomtatott felületekig.

SharePoint

Ha csapatmunka, akkor Sharepoint - mivel ez egy kiváló eszköz az együttműködéshez, az információk megosztásához, az adatok rendszerezéséhez, tárolásához és szinkronizálásához. A különböző csapatok egyszerűen és biztonságosan építhetnek fel különböző honlapokból álló felületeket, tartalmakat és adatok hierearchiarendszerét. Ez a megbízható megoldás könnyen beágyazható még az összetett IT-infrastruktúrával rendelkező nagyvállalati rendszerekbe is. A mobil applikáció pedig lehetővé teszi, hogy ügyfeleink út közben is hozzáférhessenek az adataikhoz. A SharePoint online akár havidíjas szolgáltatásként is igénybe vehető, ezért költsége könnyen tervezhető.

Umbraco

Könnyen elsajátítható és egyszerűen használható tartalomkezelő rendszerre van szüksége honlapjához? Ugyanakkor szeretné hogy a weboldal rugalmas is legyen, megfeleljen egyedi igényeinek bármilyen korlátozás nélkül? Akkor az Umbraco ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer a tökéletes választás, amivel olyan többnyelvű, mobilra is optimalizált honlapokat tudunk készíteni, kifejezetten ügyfeleink számára fejlesztett egyedi funkciókkal, amiknek kezelése és karbantartása egyszerű, mint az 1x1.  

nopCommerce

eCommerce? nopCommerce! Ez az univerzális platform minden kereskedői igényt kielégít szerte a világon, legyen szó fizikai vagy digitális termékek értékesítéséről webáruházakban. Már az első telepítés után elérhető válik az általános funkciók és szolgáltatások széles köre, melyeket könnyedén ügyfeleink igényeire is tudjuk szabni, mindezt mobilra optimalizálva és SEO-val is kiegészítve.

Azure

Azure, vagyis azúr. Ez a színe a felhőalapú szolgáltatásainknak. Ezt a szoftvert használjuk, hogy ügyfeleink alkalmazásai minél előbb piacra kerülhessenek, anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kelljen kötnünk az innováció vagy a minőség tekintetében. Ezzel a megoldással azt is lehetővé tessük, hogy a végfelhasználókat az összes eszközükön könnyen elérhessük.
Keressen bizalommal!
Keressen bizalommal!
Kertész András
Client Success Manager