nopCommerce

eCommerce? nopCommerce! Ez az univerzális platform minden kereskedői igényt kielégít szerte a világon, legyen szó fizikai vagy digitális termékek értékesítéséről webáruházakban. Már az első telepítés után elérhető válik az általános funkciók és szolgáltatások széles köre, melyeket könnyedén ügyfeleink igényeire is tudjuk szabni, mindezt mobilra optimalizálva és SEO-val is kiegészítve. 

nopCommerce references

Volvo, BMW, Samsung, Turkish Airlines, Lee Jeans, Lacoste, Elton John, The North Face és további 27.000 e-kereskedelemmel foglalkozó cég támaszkodik a nopCommerce megoldásaira. Maradt még kérdése?

Miért javasoljuk a nopCommerce megoldást?

Mert átlátható és jól felépített megoldás, ami a nagyszerűen ötvözi a nyílt forráskódú és a kereskedelmi szoftverek előnyeit. Annak ellenére, hogy ingyenes és nyílt forráskódú, a nopCommerce a nagyvállalati környezetben megszokott széleskörű eszköztárat biztosít. A rendszer adminisztrátorai könnyedén kezelhetik egy vagy akár párhuzamosan több áruház terméktörzsadatait, árait, készleteit, termékkategóriáit, valamint a kedvezményeket, szállítási és fizetési módokat és rendeléseket is. A felület könnyedén testre szabható, mobil környezetre optimalizált, kiváló keresőoptimalizációs (SEO) és marketing automatizációs lehetőségeket is nyújt.
 
Keressen bizalommal!
Keressen bizalommal!
Nyári Barbara
Partnership Director