SharePoint

Ha csapatmunka, akkor Sharepoint - mivel ez egy kiváló eszköz az együttműködéshez, az információk megosztásához, az adatok rendszerezéséhez, tárolásához és szinkronizálásához. A különböző csapatok egyszerűen és biztonságosan építhetnek fel különböző honlapokból álló felületeket, tartalmakat és adatok hierearchiarendszerét. Ez a megbízható megoldás könnyen beágyazható még az összetett IT-infrastruktúrával rendelkező nagyvállalati rendszerekbe is. A mobil applikáció pedig lehetővé teszi, hogy ügyfeleink út közben is hozzáférhessenek az adataikhoz. A SharePoint online akár havidíjas szolgáltatásként is igénybe vehető, ezért költsége könnyen tervezhető.

 

A SharePoint referenciái

A SharePoint elsősorban nagyvállalati megoldásként terjedt el, de a  SharePoint Online és az Office 365 szolgáltatások versenyképes megoldást nyújtanak a kis- és középvállalatok számára is.

Miért ajánljuk a SharePoint rendszert?

Mert jól skálázható, kellően robosztus és kiterjedt megoldásokat nyújt nagyvállalati környezetben ASP.NET alapon. A kapcsolódó szolgáltatásokat és egyedi fejlesztéseinket ötvözve összetett workflow-, adat-, dokumentum- és jogosultságkezelést tudunk megvalósítani, a különböző üzleti területek számára pedig elkülöníthető webhelyeket tudunk fejleszteni.
Keressen bizalommal!
Keressen bizalommal!
Kertész András
Client Success Manager