Az Év Honlapja 2011

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által meghirdetett „Az Év Honlapja” pályázat idén immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre. Az ALLWIN Informatika és a Carnation közösen nevezte be az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének készített portálunkat: a www.ivsz.hu is versenyben van a díjért, nonprofit kategóriában. Kategóriánként egyetlen honlap lehet „Az Év Honlapja”. Különdíjjal jutalmazhatja a szakmai zsűri azokat a honlapokat, amelyek az adott kategóriában, holtversenyben végül alulmaradnak. Azokat a kategóriájukban kiváló honlapokat, amelyeket a zsűri kiemelkedőnek, érdemesnek tart, pedig ún. Minőségi Díjban részesítheti.

 

„A projekt során a modern Web követelményeinek megfelelő megjelenés és működés került kialakításra, amelyek segítik a látogatókat a gyors tájékozódásban. A háttérben több funkció is megkönnyíti a tagok munkáját, az IVSZ tagozatainak és munkacsoportjainak tagjai egy közös csoportmunka felületen vitathatják meg a felmerülő kérdéseket, cégkeresővel találhatják meg a keresett tagcéget, dokumentumtárakba rendezhetik a keletkezett anyagokat és online adhatják le voksukat a rendszeres szavazásokon. A Sitecore tartalommenedzselő (CMS) rendszere ideális választásnak bizonyult az IVSZ új portáljának futtatására, felhasználóbarát kezelőfelülete egyszerűvé teszi a tartalomszerkesztést, és jó alapot biztosít a későbbi továbbfejlesztésekhez is.”

 

A pályázatok beadása november 13-án, vasárnap éjfélkor lezárult, ezzel egyidőben megkezdődött a közönségszavazás, amely november 28-ig tart.

 

Várjuk a közönségszavazatokat! Itt szavazhat a megújult portálra!

 

 

 

 

Szavazzon az IVSZ portálra!