Lebilincselő reggeli

 

Május 24-én délelőtt került megrendezésre a BNI 203-as csoportjának üzleti villásreggelije, a cél ez alkalommal is a résztvevők egyedi üzleti bemutatkozása volt, amely látványos kiállítói megjelenéssel, közvetlen információnyújtással egészült ki. Cégünk is megmutathatta kreativitását, hogy hogyan testesülhet meg az ALLWIN innovatív szoftverfejlesztői tevékenysége egy egyedi készítésű villanykörte-virágban.

 

 

Helyszínül a budai Rozmaring étterem szolgált, amelynek különlegessége a természeti szépségek mellett abban rejlett, hogy Duna-parti fekvése miatt nemcsak autóval hanem akár hajóval, vagy kenuval is érkezhettek (volna) a résztvevők. A tagok legtöbben azonban mégsem az érdekes megközelítéssel szerettek volna kitűnni a céges bemutatkozáson: voltak, akik „kiváló” angol nyelvtudásukkal világítottak rá a nyelvtanulás fontosságára (Connect U - the language spa), de akadtak olyanok is, akik egy igazi bilinccsel illusztrálták a párkapcsolatok problémáit (Tolerance-Training Oktatás és tanácsadás).

 

A csoport tagjain kívül új embereket is megismerhettünk, így színes palettáról válogathattak a résztvevők üzleti kapcsolataik bővítésekor. Számadatokkal kifejezve, 57-en voltak jelen a heti átlagos 25-30 fős létszámhoz képest, így még többen részesedhetünk a BNI tagok egymásnak generált bevételeiből, ami tavaly összesen 1,3 milliárd forint volt (forrás: www.bni-hungary.com)

.

A bővülés az üzleti ajánlatok átadásakor látványosan meg is mutatkozott: lebilincselő ajánlásokkal gazdagodhattak a BNI csoport partnerei, és sokan közvetlen megoldást találtak aktuális kapcsolati „hiányaikra”. A programpont egyik fontos tanulsága volt, hogy a nyitottság jegyében folyamatosan legyünk készen a kapcsolatépítés kezdeményezésére, hiszen a sikeres üzlet sokszor másodlagos vagy harmadlagos kapcsolatainkból származik. A találkozó során a legjobb kiindulási pont ehhez a névjegycsere volt, hogy tudjunk egymás létezéséről, tevékenységéről, elérhetőségéről. Természetesen a kiállítói asztaloknál részletesebben is megismerkedhettünk, ezáltal újabb ötletek, üzleti lehetőségek is születtek.

 

Az esemény középpontja és különlegessége a BNI magyarországi vezetőjének, Avidor Andrásnak előadása volt; aktív elbeszélésmódjával, érdekes témafelvetésével tette érdekfeszítővé a rövid, ám annál tartalmasabb prezentációját. A kreatív és hatásos sajtóhír írásmódjáról beszélt, aminek kiemelte elengedhetetlen kulcstényezőit, hogy ezáltal sikeres beszámolót írhassunk egy-egy minket érintő eseményről. Egyoldalas, kis cikkünket is ennek jegyében írtuk meg, és külön köszönet András tippjeiért, amik ebben az írásban a mondanivaló mellett dőlt betűs formában is visszaköszönnek a sorok közt.

 

A kiállítói napon az ALLWIN-t Garai Eszter és Szöllősi Dániel képviselte.