Élen a jégen

Az ALLWIN Informatika Kft. támogatóként csatlakozott a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) és a DeriSport által közösen kiírt rajzpályázathoz. A tél beköszöntével stílszerűen korcsolyázás témakörben meghirdetett versenyre a 6 – 14 év közötti gyermekek életkortól függően két kategóriában nevezhetnek ceruzával, filccel, krétával, temperával vagy festékkel készült rajzaikkal.

 

 

Társaságunk különdíjat ajánlott fel a rajzpályázathoz, amely 2012. december 06-án zárul.  A díjátadóra 2012. december 08-án kerül sor,  cégünket Szöllősi Dániel képviseli majd. Az alkotások egész hétvégén megtekinthetőek lesznek  a 6. Mikulás Kupa Nemzetközi Műkorcsolya és Jégtánc versenyen, a Gyakorló Jégcsarnokban. A beküldött művek jövő tavasszal automatikusan részt vesznek a hazánkban megrendezésre kerülő ISU Rövid Pályás Gyorskorcsolya Világbajnokság nemzetközi rajzpályázatán is, a világ 120 másik országának gyermekrajzaival egyetemben.

A pályázat védnöke Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó. A zsűriben helyet kapott továbbá Váradi Orsolya és Kalmár Róbert, a Világbajnokság versenyigazgatói, Ivancsik Eszter a MOKSZ képviseletében, valamint Kemenczés Györgyi művészettörténész is.

A rajzversenyről további részletek az alábbi linken találhatók.