ALLWIN - Sitecore partnerség

Cégünk a közelmúltban partnerségi megállapodást kötött a Sitecore Internatinal A/S-vel. Hazánkban jelenleg velünk együtt mindösszesen két társaság büszkélkedhet evvel a címmel – mindez kiválóan szemlélteti a megállapodás megtiszteltető voltát. A partnerségi státusz elnyerése ugyanis csak abban az esetben lehetséges, hogyha egy cég rendelkezik a Sitecore által minősített fejlesztőkkel és elismert referenciákkal; és csak abban az esetben tartható fent a megállapodás, hogyha a fejlesztők folyamatosan bizonyosságot tesznek a legfrissebb rendszerverziók ismeretéről.

A megállapodás eredményeképpen partnerként jelenünk meg a cég nemzetközi honlapján, amely gyakorlatilag ajánlást jelent a rendszer iránt érdeklődők számára.

A Sitecore nemzetközi szoftverfejlesztő cég – elsősorban prémium minőségű tartalomkezelő (CMS) rendszeréről ismert. Cégünk több Sitecore fejlesztéssel is büszkélkedhet – ezek közül a legfrissebb a Budai Egészségközpont portálja, amelyet neveztünk az „Év Honlapja 2013” díjra is.