Az Év Honlapja 2013

Idén 12. alkalommal került megrendezésre „Az Év Honlapja” online marketingkommunikációs pályázat, amelynek célja, hogy elismerje és példaként állítsa azokat a webportálokat, amelyek tetszetős megjelenésükön túl a korszerű marketinglehetőségeket is kiaknázzák. A verseny során 25 kategóriában nevezhettek a pályázók, és az elbírálás során számos szempontot vett figyelembe a zsűri, úgymint a vizuális megjelenés, újdonságtartalom, kétirányú kommunikáció, áttekinthetőség, valamint a felhasználó eszközeihez való rugalmas alkalmazkodás (reszponzivitás). Az értékelés során természetesen súlyozott pontszámmal szerepelt az adott kategóriának megfelelő tartalom.

 

Cégünk a Budai Egészségközpont portáljával nevezett a versenyre. Az egyik legnagyobb hazai magán egészségügyi intézmény új webportálja arculatváltásuk egyik utolsó lépése volt. A Sitecore alapokon megújított, magyar és angol nyelvű portál az intézmény bemutatásán túl számos hasznos információt is nyújt, valamint további kiegészítő funkciók elérését teszi lehetővé regisztrált felhasználóinak. A portál jelenleg a leglátogatottabb szolgáltató portál, és korunk elvárásainak megfelelően mobil felületekre is optimalizált.

 

Az ünnepélyes díjátadó gálára 2013. december 4-én került sor a Thermal Hotel Helia-ban. Az est házigazdája a Magyar Televízióból jól ismert Varga Edit volt, a nyerteseknek a díjat pedig Varga István, a pályázat alapítója adta át. Az idei megmérettetésre összesen 333 pályázat érkezett. Ünnepi köszöntőjében Varga István a következőket mondta: "Sokkal nyitottabb, sokkal közösségibb világ felé haladunk. A jövőben tarolni fognak az új modellek, amelyben az 'X, Y és Z generáció' tagjai határozzák meg az erővonalakat. Ők már a neten élnek, és felrúgnak minden eddigi szabályt. A gyorsuló világban is megállják a helyüket és ők fogják diktálni a trendeket. A vállalatoknak erre a kihívásra kell reagálniuk, és fejleszteniük digitális stratégiájukat. Célunk, hogy a következő években az ilyen előremutató megoldásokat díjazzuk."

 

Az elismerést - amelyet egészségügy kategóriában nyertünk el - Kiss András, a Budai Egészségközpont értékesítési és marketing igazgatója, valamint Szöllősi Dániel, az ALLWIN Informatika Kft. ügyvezető igazgatója vette át.

 

 

 

A díjazottak teljes listája, valamint további információk elérhetőek "Az Év Honlapja" hivatalos oldalán.