A legjobb Sitecore portál díja

A Sitecore „Experience Award” címmel évente versenyt hirdet webes tartalomkezelő rendszerére épülő portálok között. A megmérettetés nemzetközi szintű, amelynek nyerteseit régiónként több kategóriában hirdetik ki. Jelentkezést egyaránt benyújthat a rendszert fejlesztő Sitecore partner, annak megrendelője, valamint média- illetve webelemző cég is. Az elbírálás során több szempontot tartanak szem előtt: mennyire impozáns és személyre szabható az adott portál felhasználói élménye; milyen mértékben járult hozzá a portál valós üzleti eredmények generálásához, továbbá milyen mértékben sikerült megvalósítani a közösségi média, az üzleti rendszer és a felhő alapú tárolás integrációját.

 

Soren Bak Jepsen, a Sitecore International elnöke elmondta: „A Sitecore díjak évről évre magasabb színvonalat képviselnek annak köszönhetően, hogy a vásárlók és a partnerek a Sitecore platform határait feszegetik. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk. Nagyszerű érzés látni, ahogy a vevőink díjat nyernek Sitecore megoldások használatával, egyértelműen jelezve, hogy a platform hosszú távú stabilitást és még a piacvezető márkák számára is tovább növelhető üzleti potenciált jelent, különös tekintettel a feltörekvő piacokra.”

 

Az ALLWIN Informatika Kft. a Budai Egészségközpont (BHC) portáljával nevezett egészségügy kategóriában, Kelet-Európa régiójában. A Sitecore értékelése szerint a BHC digitális úttörőnek számít hazánkban a maga területén. Portáljuk megújításával egy modern, egyszerűen használható honlapot kívántak létrehozni, amelyen egyfelől a felhasználók könnyen hozzáférhetnek az őket érdeklő információhoz; másfelől a magas fokú személyre szabhatóságnak köszönhetően a honlap a cég marketing terveit is szolgálja. Az új portál, a letisztult design, a mobil eszközökre optimalizált megjelenés és a tartalom-marketing mind hozzájárultak ahhoz, hogy a BHC a piacon vezető egészségügyi intézménnyé nője ki magát.

 

Oklevelünk az alábbi linken tekinthető meg.

 

A nyertesek kihirdetéséhez kapcsolódó angol nyelvű sajtóközlemény az alábbi linken olvasható.