BME Állásbörze 2017. ősz

Idén ősszel is sikeresen jelen voltunk a BME által rendezett állásbörzén. Ezúton is köszönjük a standunkhoz látogató érdeklődőknek, hogy megtiszteltek minket kitüntető figyelmükkel.

Szerettünk volna maradandó élményt okozni a látogatók körében, így nem sokan távoztak tőlünk üres kézzel. Voltak akik ALLWIN logóval ellátott almával, és akadtak szép számmal olyanok is, aki egy szelet csokoládéval a zsebükben hagyták el standunkat. A Börze tiszteletbeli, „Legtöbb almát kiosztó stand” címét is magunkénak tudhattuk volna, ha ez egy létező titulus lenne.

Az ajándékozás mellett az érdeklődők megismerkedhettek cégünk profiljával, valamint a használt technológiáinkkal. A felmerült kérdésekre többnyire fejlesztőink adták a válaszokat. A bátrabbak kipróbálhatták magukat egy egyszerű(nek tűnő) programozói kvízjátékban, ahol a válaszok néha meglepően nem úgy alakultak, ahogy azt a legtöbben elsőre gondolták volna.

ALLWIN részről igencsak elégedettek lehetünk a két nap eredményét tekintve, ugyanis jó néhány lelkes és nyitott fiatallal találkozhattunk, akik közül néhányan már interjún is jártak nálunk.

Ha szeretnétek életnagyságban találkozni velünk, akár egy alma, csoki ürügyén, vagy ténylegesen érdekel titeket a programozás, várunk titeket szeretettel standunknál a következő BME-s állásbörzén!