Tárnok Tamás lett Magyarország egyetlen Sitecore MVP-je!

Elit kitüntetéssel jutalmazták a Sitecore ökoszisztémához való kiemelkedő hozzájárulást

BUDAPEST, Magyarország — 2018 január 31. —
az ALLWIN Informatika Kft. a mai napon bejelentette, hogy a Sitecore, a tartalomkezelő szoftverek egyik világvezető cége, Tárnok Tamást nevezte meg “Most Valuable Professional (MVP)”-nek technológia kategóriában. Tamás egy a világ minden táján élő 208 technológiai MVP közül, akiket az idei évben Sitecore MVP-nek választottak.

Most, fennállásának 12. évében, a Sitecore MVP Program olyan technológiai, stratégiai és kereskedelmi támogatókat ismer el, akik osztoznak velük Sitecore szenvedélyükben és szakértelmükben, hogy olyan pozitív ügyfél tapasztalatokat ajánljanak, melyek üzletileg célravezetőek. A Sitecore MVP Díj elismeri a legaktívabb Sitecore szakértőket a világ minden tájáról, akik online és offline közösségekben is munkálkodnak, hogy megosszák tudásukat más Sitecore partnerekkel, ügyfelekkel és fejlesztőkkel.

Évekkel ezelőtt, mikor elkezdtünk a Sitecore-ral dolgozni, nagyon távoli célnak tűnt, hogy valamely kollégánk MVP lehet majd – és ezt most elértük. Nagyon büszkék vagyunk a Sitecore MVP-nkre. Mindig támaszkodhatunk a szakértelmére és tapasztalatára. Szeretnék neki itt is gratulálni a címhez.

NÉMETH iMRE, PORTÁLFEJLESZTÉSI VEZETŐ.

“A Sitecore MVP díj elismeréssel adózik és tiszteleg azok előtt, akik jelentősen közreműködnek abban, hogy partnereink és ügyfeleink hűséges közössége gyarapodjon”, mondta Pieter Brinkman, a Sitecore Technikai Marketingjének Senior Igazgatója. “Az MVP címmel rendelkezők folyamatosan beállítják a kitűnőségi mércét technikai hozzáértésükkel, lelkesedésükkel és abbéli elköteleződésükkel, hogy szolgálják a Sitecore közösséget. Ők mélységeiben értik és kihasználják a Sitecore Experience Platform™ nyújtotta lehetőségeket, hogy személyreszabott brand élményt alkossanak a fogyasztóik számára, ezzel téve szert jövedelemre és ügyfélhűségre.”

A Sitecore Experience Platform™ kombinálja a web tartalom menedzsmentet, a többcsatornájú digitális kommunikációt, betekintést az ügyfél tevékenységbe és kapcsolatba (a brand lojalitás és tudatosság építése végett), és stratégiai digitális marketing eszközöket egy sima, egységes platformon. A 2018 januárjában kiadott Sitecore Experience Commerce™ 9 az egyetlen felhőben is működő platform ami természettől fogva integrálja a tartalmat és a kereskedelmet úgy, hogy a brandek teljesen személyre szabhatják és egyéni jelleget adhatnak az end-to-end vásárlási élménynek a tranzakció előtt, alatt és után. Mindkét platform valós időben, minden percben rögzít minden interakciót és szándékot ami csak megjelenhet az ügyfélnél vagy jövendőbeli ügyfélnél, teljesen testreszabható módon, ezzel kiérdemelve a hosszantartó ügyfélhűséget.

 
További információ az MVP programról a Sitecore MVP oldalon: http://www.sitecore.com/mvp
 

 

Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rád, Tamás! Ebben az évben te lettél az egyetlen magyar Sitecore MVP. Mi a sikered titka?

Röviden összefoglalva az válhat Sitecore MVP-vé, aki aktív a Sitecore közösségben. Blogposztokat írok gyakori problémákról, melyek általában a fejlesztéshez kapcsolódnak. A legutóbbi projektem a Helix.Skeleton GitHubon, ami egy projekt generátor Helix alapú megoldásokhoz. Mindig sok időt töltöttem projekt inicializálással, különösen Helixben, így inkább automatizáltam ezt a folyamatot PowerShell-lel és publikáltam. Ez talán segíthet más fejlesztőknek a projekt setup felgyorsításában. Próbálok aktív lenni a Sitecore Stack Exchange-en és a Sitecore Community Slack csatornán is. Rendszeresen látogatom a Sitecore Stack Exchange weboldalt és megpróbálok válaszolni megoldatlan kérdésekre. Már három éve folyamatosan részt veszünk a Sitecore Hackathon-on és tavaly kiadtunk egy Sitecore Module-t is ennek nyomán. Vezető szervezője vagyok a SUG Hungarynek és rendszeresen prezentálok is az eseményeinken. Tavaly márciusban a Unicorn-ról, novemberben pedig a Sitecore xDB-ről tartottam előadást.


Mik a terveid a jövőre nézve?

Szeretnék továbbra is aktívan közreműködni a Sitecore Stack Exchange-en és GitHub-on, valamint folytatni a blogírást. Mivel mi indítottuk el a Sitecore User Group Hungary-t Budapesten, szeretnék még legalább négyet szervezni ebben az évben és ott előadást is tartani. Mivel nagy rajongója vagyok a Helixnek, szeretném fejleszteni a Helix.Skeleton projektem.

További információért kövessetek twitteren.