Webportál fejlesztés

Az igazság odaát online van. Bármilyen területen is működjenek partnereink, az online megjelenésük - ideértve a honlapot, a mobil applikációkat, a webáruházat és minden más digitális felületet, valamint, hogy ezek hogy kapcsolódnak egymáshoz, - nagy mértékben befolyásolják a saját ügyfeleikkel való kapcsolatukat.

 

Hogy dolgozunk?

Ezért számunkra mindig a gazdag felhasználói élmény a legfontosabb - a tartalmi kérdések tisztázástól a dizájn kérdéseken keresztül a struktúrális döntésekig és még tovább - szakértőink biztosítják, hogy munkánk eredményeként ügyfeleink a lehető legjobb megoldást kapják az online világban.

És amikor felhasználóbarát élményről beszélünk, nem csak a végfelhasználókra gondolunk, hanem ügyfeleink saját élményére is az adminfelületeken, a tartalomkezelő rendszerekben és minden más háttérfelületen.

 

Milyen technológiát használunk?

A feladat jellegétől és volumenétől függően széles körű megoldásokat kínálunk a standard HTML-től kezdve a JavaScript és modern kliensoldali technológiákon keresztül a hatékony Sitecore tartalomkezelő-rendszerekig és a Xamarin mobil technológiákig. Tapasztalt e-kereskedelmi fejlesztőkként ügyfeleink portáljait .NET keretrendszerre épülő nopCommerce open-source webáruház motorra fejlesztjük, melyhez egyedi funkciókat, valamint online fizetési- és vállalatirányítási rendszermegoldásokat adunk hozzá.Keressen bizalommal!
Keressen bizalommal!
Kertész András
Client Success Manager