Kettő Iphone-on az Allwin által fejlesztett Naviaq alkalmazása látható

A kihívás

A haltenyésztés, avagy az akvakultúra összetett folyamat. A Naviaq sajátos kihívással nézett szembe. Fő célkitűzése a halak konténerekbe való sérülésmentes betakarítása, valamint a parazitáktól való megóvása volt.

Üzleti célok

A Naviaq digitális rendszerek felhasználásával kívánta megoldani az akvakultúra problémáit, és egyúttal korszerűsíteni az iparági normákat. A halgazdálkodás során - a szállítástól a berendezés karbantartásáig - ez számos bonyolult folyamatot érint. A kihívások ellenére az ALLWIN és a Naviaq együttműködésének eredménye egy integrált platform, amely számos előnyt kínál minden iparági partner számára.

Megoldás

A valós idejű jelentési rendszerek fejlesztésére összpontosítva az ALLWIN korszerűsítette a folyamatokat, új rendelési munkafolyamatok és hatékony eszközkövetés segítségével. Az operatív menedzsment ezen új megközelítésével az egész iparág profitál az adatfigyelés, a rendeléskezelés, a berendezés nyomon követése és a jelentések fejlesztéséből.


Annak érdekében, hogy hatékonyabb megoldásokat kínáljon az akvakultúra területén felmerülő problémákra, az ALLWIN Progresszív Web Alkalmazást használt.

Tanácsadói és fejlesztői megközelítés alkalmazásával az eredmény egy új platform, ami a következőkre épül:

Angular Progresszív Web Alkalmazás

A feladat részeként a meglévő Silverlight rendszert az ALLWIN ASP.Net Core technológiával újrafejlesztette. Az új, AngularJS SPA (Single Page Application)
megoldás egy sokkal egységesebb üzleti logikára és következetesebb rendszerintelligenciára épül. Ez jelentősen javítja a felhasználói élményt, elősegíti az agilitást és egyszerűbb navigációt eredményez.

Ebből a keretrendszerből számos egyéb funkciót is kifejlesztettünk.

Az eredmény

Az egyik kulcsfontosságú partnerünkként a Naviaq továbbra is úttörő szerepet játszik az a
akvakultúra új, digitális megközelítésében, ezzel forradalmasítva az egész ipart. Az együttműködés élén egy elkötelezett, hosszú távú fejlesztői csapat áll, akik a Naviaq csapatával közösen folyamatosan finomhangolják és fejlesztik a projektet.

A közös munka eredményeként lehetővé vált a pontosabb hajókövetés, a felszerelések és a konténerek állapotának valós idejű frissítése és a hatékonyabb munkafolyamat. Mindez elősegíti a haltenyésztő ipar jobb működési ellenőrzését és folyamatos fejlesztését.

Legyen a Te alkalmazásod is PWA.

Nyitottak vagyunk új projektek kivitelezésére.

Érdeklődöm