kozertplusz
Közért Plusz Webáruház

A Közért+ Zrt. egy meglévő webáruházat szeretne egy modernebb megoldásra lecserélni, ennek megvalósításához keresett technológiai partnert.

Olvasási idő: 5 perc
MET
MET Group Webportál

A MET Group a helyi, magyar start-upból nagyon rövid idő alatt az európai energiaszektor vezetőjévé nőtte ki magát. Az ALLWIN a weboldalaikhoz fejlesztett modern Umbraco Cloud CMS segítségével támogatta a MET-et, hogy integrált kereskedőházzá váljon a gáz- és villamosenergia-szektorban 13 európai országban.

Olvasási idő: 5 perc
Richter Gedeon
Richter Gedeon Nemzetközi Intranet

A Richter Sitecoreban épített nemzetközi belső céges hálózatot szeretne bevezetni, ennek megvalósításához keresett technológiai partnert.

Olvasási idő: 4 perc
Naviaq
Naviaq

A Naviaq 2014 óta működik együtt az ALLWIN csapatával. A haltenyésztés digitalizálásában azóta is vezető szerepet tölt be.

Olvasási idő: 3 perc

Tanácsadói munkánk során különböző iparágakba tartozó ügyfeleknek nyújtunk szolgáltatásokat. A közelmúltban egy raktározási technológiákat kínáló vállalattal dolgoztunk együtt annak érdekében, hogy felmérjük a vállalat digitális fejlesztési szükségleteit.

Olvasási idő: 3 perc
Deloitte
Deloitte

2019-ben a Deloitte egy komoly kihívással nézett szembe. A magyar tanácsadóiknak egy a az adózási törvényeket érintő hirtelen változásra kellett volna reagálniuk, de a rendszereik nem voltak képesek ennek kezelésére. Ebben a szituációban kapta az ALLWIN a megbízást, hogy frissítse a magyarországi és csehországi csapatuk által használt adó kalkulátort.

Olvasási idő: 3 perc
Richter Gedeon
Richter Gedeon Group Weboldal

Az ALLWIN segítségével fejlesztette tovább multinacionális igényeket kiszolgáló digitális megjelenését Magyarország egyik legnagyobb vállalata, a Richter.

Olvasási idő: 4 perc
e-book

Elszálló IT költségek és nem tartott határidők?

Összeszedtük, mire érdemes odafigyelned, hogy szoftverfejlesztési projected kontrollja végig a te kezedben maradjon.

Töltsd le e-bookunkat, hogy megtudd, milyen eszközök és lehetőségek állnak rendelkezésedre, amelyek támogatják a projekted gördülékenységét!

Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja