Hello! Mi vagyunk az ALLWIN.

Budapesten tevékenykedő egyedi .NET szoftverfejlesztő cég vagyunk. Olyan élvonalbeli technológiákkal segítjük a partnereink fejlődését, amelyek lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát. Munkánk során mindvégig arra törekszünk, hogy eredményeinkkel és a közös munka során transzparens kommunikációnkkal ügyfeleink üzleti sikereit számokban mérhetővé tegyük.

Bevételeik növelését webportálok, intranet szolgáltatások, egyedi üzleti alkalmazások, felhő, web, mobil és platform független megoldások fejlesztésével segítjük.

Az országokat és nyelveket átölelő folyamataink biztosítják partnereinknek - legyenek Németországban, Ausztriában, Norvégiában vagy épp Svédországban – versenyképességük növelését.

Az ALLWIN fáradhatatlan szövetségese a világ digitális átalakulásáért tevékenykedő vállalatoknak. Kölcsönösen előnyös együttműködések és vezető egyedi szoftveres megoldások által támogatjuk a technológiai fejlődést, amely világszerte több száz millió vállalkozást és többmilliárd életet mozdít előre.

2007 óta itt vagyunk.

És büszkék vagyunk eredményeinkre.

Project planning tools

500+

Befejezett projekt

Globe

10+

Országban

lightbulb

60+

Nemzetközi Sitecore projekt

Developer Team

6

Fejlesztő csapat

Award badge

6

Díj

Office

4

Iroda Budapesten

Értékeink

Win-Win

A win-win mentalitásból nem engedünk! Más szóval: mindig szem előtt tartjuk az összes fél érdekeit és aggályait, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Rugalmasság

Bár az együttműködéseinket a kölcsönösen elfogadott szabályok határozzák meg, mi szükség esetén gyorsan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

Innováció

Az innováció és a növekedés élvonalában vagyunk; Az ALLWIN-t a nyitott gondolkodásmód és a folytonos fejlődés utáni vágy hajtja. A tanulás a génjeinkben van.

Emberközpontúság

Vállalatunk és üzleti folyamataink középpontjában az emberek állnak. Az inspiráló és kényelmes környezet megteremtése mellett fontosnak tartjuk kollégáink személyes-, és szakmai fejlődésének támogatását. Hisszük, hogy a projektek sikere az együttműködések minőségén áll vagy bukik. Éppen ezért, partnereink teljes támogatásunkat, türelmünket és hozzáértő útmutatásunkat élvezhetik az együttműködés során.

Az Allwin csapata

Józsa Gábor
Chief Delivery Officer
Gábor Józsa
Nagy István
CEO, CTO
István Nagy
Völgyi Szilvia
Assistant to the CEO
Szilvia Völgyi
Szabó Enikő
Office Manager
Enikő Szabó
Kun Attila
Head of Development
Attila Kun
Keller Zsolt
Team Lead
Zsolt Keller
Csák Bálint
Team Lead
Bálint Csák
Székely Tamás
IT Consultant Team Lead
Tamás Székely
Németh Imre
Team Lead
Imre Németh
Czimer Kristóf
Team Lead
Kristóf Czimer
Pap László
Project Manager
László Pap
Balogh Attila
Project Manager
Attila Balogh
Czermák András
Deputy Sales Director
András Czermák
Rack Ádám
Partnership Director
Ádám Rack

Kapcsolat

Szeretnél jobban megismerni minket?

Dobj egy üzenetet!