Egészségügyi szoftver szakértelmünk

Több éves tapasztalatával az ALLWIN az egészségügyi szoftver megoldások szakértője.

Globális egészségügyi szervezetek széles skáláján dolgozunk, a nagy gyógyszergyártó cégektől a klinikai laboratóriumokig és egészségügyi hálózatokig. Az egészségügyi területen szerzett szakértelmünkkel lehetővé tettük a nagy egészségügyi vállalatok számára, hogy javítsák rendszereiket mind az általuk kiszolgált emberek, mind az őket kiszolgáló személyzet számára korszerű orvosi szoftver segítségével.

Megközelítésünk célja, hogy segítse az egészségügyi vállalatokat szervezetük számos aspektusának fejlesztésében, beleértve a belső és külső folyamatokat, a kommunikációs folyamatokat, az adatbiztonságot és a személyzet hatékonyságát.

ALLWIN Orvosi program

Lépj a digitalizáció útjára medikai szoftverrel

Az elmúlt évek robbanásszerű technológiai fejlődése rengeteg kihívást, de ugyanakkor rengeteg lehetőséget is tartogat az egészségügyi szolgáltatások területén, korszerű medikai szoftver, orvosi program bevezetése révén.

A megbízható és biztonságos modern egészségügyi IT megoldások mára már elengedhetetlenek a kiváló szolgáltatásnyújtáshoz és a mai elvárásoknak való megfeleléshez.

Milyen az ALLWIN, minden igényt kiszolgáló egészségügyi szoftver megoldása?

Medikai szoftver szolgáltatásunk:

Medikai szoftver szolgáltatásunk:
Webportal building on desktop
Skálázható
Szabványoknak megfelelő
Content management system
Robosztus
ALLWIN medikai szoftver megoldás

Hogyan segíti egy egészségügyi szoftver
megoldás üzleti céljaid?

Javítsd az ügyfélélményt

Növeld az ügyfelek bizalmát egy átlátható, bármikor elérhető felülettel. Javítsd az ellátás minőségét gyorsan és jól működő, megbízható rendszerekkel vagy akár vond be betegeket az ellátás minden pontjába, a predikciótól a betegek kezeléséig.

Developer Team

Csökkentsd a dolgozók terheit

Adj könnyen hozzáférhető felületeket az egészségügyi dolgozóknak a maximális kiszolgálás érdekében. Támogasd a dolgozókat olyan eszközökkel, amelyek segítségével a lehető legjobb ellátást nyújthatják ezzel növelve a kiszolgálás minőségét és csökkentve a munkavállalók terheit.

Clock

Növeld a működésed hatékonyságát

Válassz interoperábilis és multidiszciplináris digitális egészségügyi megoldásokat. Javítsd ezek segítségével a működésed hatékonyságát, csökkentsd a költségeket és gyorsítsd meg a különböző betegellátási folyamatokat.

Ügyelj az adatok biztonságára

Tudj minden érzékeny adatot biztonságban az adathalászokkal, hackelésekkel és kibertámadásokkal szemben. Garantáld a GDPR elvek betartását és a törvényi előírások, szabványok megfelelőségét.

online

Sikeres vállalati digitalizáció a felhőben

Bár a legtöbb vállalat nehezen lép ki a komfortzónájából, a piaci versenyhátrány elkerülése érdekében a digitális transzformáció elengedhetetlen része a felhős megoldások felé való fordulás.

Tovább
Hogyan csökkenthetem az egyedi szoftverfejlesztésem kockázatát?

Egészségügyi szakterületeink és
medikai szoftver technológiák

Szakmai múltunknak és tapasztalatainknak köszönhetően tisztában vagyunk a terület sajátos kihívásaival és naprakész technológiai ismereteinkkel megoldást tudunk nyújtani a területet érintő kérdésekre.

Auth0, Octa identitásplatformok

FHIR szabványok

Azure Cloud

Decentralizált, egészségügyi adattárházak

Oauth 2.0 felett implementált authentikációs és authorizációs szabvány SMART

SMART Apps, független féltől származó elosztott, micro alkalmazások

Szabványosított adatformátumok FHIR (HL7)

Sitecore alapok

Akik az ALLWIN 
egészségügyi megoldásait választották

Fuse egészségügyi szoftver
Richter Gedeon egészségügyi szoftver
Egis egészségügyi szoftver
Budai Egészségközpont egészségügyi szoftver

Miért az ALLWIN.

Minden megoldást projektre és az ügyfél igényeihez szabottan tervezünk meg és hozunk létre, figyelembe véve a piaci trendeket és standardeket, felhasználva az elérhető legmodernebb és -biztonságosabb eszközöket.

Win-Win-Win

A win-win mentalitásból nem engedünk! Más szóval: mindig szem előtt tartjuk az összes fél érdekeit és aggályait, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Rugalmasság

Bár az együttműködéseinket a kölcsönösen elfogadott szabályok határozzák meg, mi szükség esetén gyorsan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

Innováció

Az innováció és a növekedés élvonalában vagyunk; Az ALLWIN-t a nyitott gondolkodásmód és a folytonos fejlődés utáni vágy hajtja. A tanulás a génjeinkben van.

Emberközpontúság

Vállalatunk és üzleti folyamataink középpontjában az emberek állnak. Az inspiráló és kényelmes környezet megteremtése mellett fontosnak tartjuk kollégáink személyes-, és szakmai fejlődésének támogatását. Hisszük, hogy a projektek sikere az együttműködések minőségén áll vagy bukik. Éppen ezért, partnereink teljes támogatásunkat, türelmünket és hozzáértő útmutatásunkat élvezhetik az együttműködés során.

Kapcsolódó blogposzt

No items found.

Kérdésed van egészségügyi megoldásunkkal kapcsolatban?

Keresd szakértőnket!

Székely Tamás

IT Consultant Team Lead