Agrárinformatikai
szakértelmünk

Több éves tapasztalatával az ALLWIN az egyedi fejlesztést igénylő megoldások szakértője.

Szakmai hozzáértésünkkel a legújabb technológiákat és olyan modern alkalmazásformákat ajánlunk, amik  agrárinformatikai megoldásokkal teljeskörűen kiszolgálják a digitalizáció útjára lépő mezőgazdasági vállalatok igényeit.

Lépések a digitális mezőgazdaság felé

A negyedik ipari forradalom, azaz az iparágak digitalizációja elérte a mezőgazdaság területét is. A jó példát látva Magyarországon is kezdenek a gazdaságok felzárkózni ilyen téren, de sokakban továbbra is nagy a bizalmatlanság, noha az eredmények önmagukért beszélnek.

A különböző informatikai megoldások segítenek megbirkózni  a mezőgazdaság modern és sajátos kihívásaival, mint például az időjárás kiszámíthatatlansága, az árak és jövedelmek ingadozása, a munkaerő elöregedés, az éghajlatváltozás, vagy éppen a fogyasztói ízlések változása.
A tradíciók helyét átveszik az adatok és az objektív mérőszámok.

Az adatgyűjtés, az adatfeldolgozás, a döntéstámogatás növeli a mezőgazdasági termelés hatékonyságát, s így segít megőrizni versenyképességed.Kísérd végig és hangolj össze minden folyamatot a farmoktól és szántóföldektől egészen az értékesítésig!

Milyen az ALLWIN minden igényt kiszolgáló mezőgazdasági megoldása?

Egyedi, testreszabott
Security shield
Megbízható
Lightbulb
Egyszerű használat
Wallet
Jövedelmező

Hogyan segíti az ALLWIN mezőgazdasági
megoldása üzleti céljaid?

Secured data

Gyűjts valós idejű adatokat és fejlődj

Gyűjts össze minden fontos adatot, készíts riportokat és elemezd a kapott eredményeket, hogy könnyen optimalizálhasd működésed, akár azonnal. Lásd könnyen lekérdezhető riportok segítségével, hol van szükséged fejlődésre vagy beavatkozásra a termelési láncban.

4 clock with different timezones

Segítsd dolgozóid és a különböző részlegeket

Támogasd a munkát jól integrált, intuitív rendszerekkel. Spórolj időt a dolgozóid számára automatizáld folyamatokkal és gombnyomásra elérhető adatokkal. Hangold össze a mindennapi munkafolyamatokat.

Nyilvántartások könnyedén

Automatizáld a folyamataid, vezess nyilvántartást és naplózd a különböző műveleteket egyszerűen, majd kérdezd le őket egy gombnyomással. Tárold a különböző szerződéseket, díjszabásokat és dokumentumaid mindig elérhető rendszerekben, biztonságosan.

Okosítd munkagépeid

Szereld fel munkagépeid érzékelőkkel, vezérlőkkel és monitorozd működésük! Gépeid önállóan gyűjtik, kezelik és értékelik az üzemelés során keletkező adatokat, s szükség esetén működésük paramétereit is módosítják.A begyűjtött adatokat ments a felhőbe, s juttasd el azonnal a fontos információkat más részlegeknek is.

Kérdésed van?
Keresd szakértőnket!

Csák Bálint

IT Consultant Team Lead

Mezőgazdasági szakterületeink
és technológiák

Szakmai múltunknak és tapasztalatainknak köszönhetően tisztában vagyunk a terület sajátos kihívásaival és naprakész technológiai ismereteinkkel megoldást tudunk nyújtani a területet érintő kérdésekre.

Cloud solutions

AI & Machine learning

IoT (Internet of Things)

Miért az ALLWIN.

Minden megoldást projektre és az ügyfél igényeihez szabottan tervezünk meg és hozunk létre, figyelembe véve a piaci trendeket és standardeket, felhasználva az elérhető legmodernebb eszközöket.

Win-Win

A win-win mentalitásból nem engedünk! Más szóval: mindig szem előtt tartjuk az összes fél érdekeit és aggályait, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Rugalmasság

Bár az együttműködéseinket a kölcsönösen elfogadott szabályok határozzák meg, mi szükség esetén gyorsan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

Innováció

Az innováció és a növekedés élvonalában vagyunk; Az ALLWIN-t a nyitott gondolkodásmód és a folytonos fejlődés utáni vágy hajtja. A tanulás a génjeinkben van.

Emberközpontúság

Vállalatunk és üzleti folyamataink középpontjában az emberek állnak. Az inspiráló és kényelmes környezet megteremtése mellett fontosnak tartjuk kollégáink személyes-, és szakmai fejlődésének támogatását. Hisszük, hogy a projektek sikere az együttműködések minőségén áll vagy bukik. Éppen ezért, partnereink teljes támogatásunkat, türelmünket és hozzáértő útmutatásunkat élvezhetik az együttműködés során.