Magával ragadó ügyfélélmény Sitecore alapokon

Az elmúlt években megvalósított több mint 60 nemzetközi Sitecore projekttel a hátunk mögött, Magyarország legnagyobb Sitecore csapatával és a világ egyik legjobb Sitecore fejlesztőjével a fedélzeten büszkén jelentjük ki, ha élvonalbeli CMS megoldást keresel, a legjobb helyen jársz.

SITECORE csapatunk

Az ALLWIN szakmai csapatában Tárnok Tamás, hatszoros Sitecore MVP gondoskodik fejlesztőink tudásának naprakészen tartásáról.​
A Sitecore MVP elismerés csak a Sitecore fejlesztők elitjének jár, az egész világon csupán párszáz fejlesztő érdemelte ki ezt a rangos díjat.
​Kiemelkedő szakértelmének köszönhetően Sitecore fejlesztői csapatunk első kézből értesül a piaci igényeknek megfelelő legújabb megoldásokról, így lehetővé téve, hogy az ALLWIN  szakértői a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtsák minden projektben.

Tudj meg többet

Digitális jelenlét kompromisszumok nélkül

A .NET platformra épített Sitecore a világ egyik legfejlettebb tartalommenedzsment rendszere, amely sokoldalú, nagy teljesítményű és ügyfélélmény központú felépítése révén a legnagyobb méretű vállalatok igényeit is teljeskörűen kiszolgálja.

Üzleti hatékonyság javítása

A marketing technológiák robbanásszerű innovációjának köszönhetően mára egy CMS kiválasztásakor a vállalat webes forgalma, lead generálási stratégiája és konverziós elvárásai játsszák a legfontosabb szerepet. Ezen megfontolások eredményeként iparág függetlenül olyan globális vállalatok választják a Sitecore technológiát, mint a Subway, a Volvo, a Kodak vagy a Procter and Gamble.

Szeretnél ajánlatot kérni, de nem tudod, hogyan állj neki?

Útmutatónk segítségével pontról-pontra veheted azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek segítségével minden igényed lefedő, személyre szabott ajánlatot kapsz.

Prémium CMS

2 folder connecting each other

Rugalmas

scale

Skálázható

Security shield

Biztonságos

Cloud

Robusztus API

Performance meter

Nagy teljesítmény

Büszkeségünk az egyedülálló Sitecore kompetenciánk

A legnagyobb hazai Sitecore csapattal a hátunk mögött csúcskategóriás portálokat fejlesztünk, ügyfeleink közé olyan világcégek tartoznak, mint a Puma vagy a Richter.

Büszkék vagyunk rá, hogy a világ egyik első számú Sitecore fejlesztőjét is a csapatunkban tudhatjuk, aki megbecsült tagja és példaképe a Sitecore közösségnek, a hazai Sitecore meetupok szervezője.

A Sitecore ideális választás számodra, ha

  • Központi tartalommenedzsment megoldásra van szükséged, különböző domain-ek együttes kezeléséhez
  • Többnyelvű weboldalakat kell üzemeltetned
  • Prioritás számodra a felhasználóbarát dizájn
  • Robosztus adatmenedzsmentre van igény
  • Az egyszerű karbantartás érdekében előnyben részesíted a Microsoft technológiát
  • Erős digitális ügyfélkapcsolatokat akarsz kialakítani
developer team
14

Sitecore fejlesztő

Puzzle
60+

Projekt

Webportal building on desktop
1

Sitecore MVP

Mi vagyunk az ALLWIN.

Budapesten tevékenykedő egyedi .NET szoftverfejlesztő cég vagyunk. Olyan élvonalbeli technológiákkal segítjük a partnereink fejlődését már 2007 óta, amelyek lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát.

Tovább

Többet szeretnél megtudni szolgáltatásunkról?

Olvasd el esettanulmányunkat
On-demand

Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Rengeteg új és érdekes témakör kering manapság a digitális értékesítés és a marketing világában. Gyakorta találkozunk olyan kifejezésekkel, mint például digitális transzformáció, tartalom perszonalizáció, esetleg experience portál.

Tovább
Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Az alábbi területeken állunk rendelkezésedre

application window

Fejlesztés

right-arrow
folder with informations

Adatmigráció

right-arrow
Server and an up arrow

Frissítés

right-arrow
Lightbulb

Tesztelés

right-arrow
consultants speaking

Tanácsadás

right-arrow
Dedicated team

Munkaerő kölcsönzés

right-arrow