Gyártásoptimalizálás és ipar 4.0

Több éves tapasztalatával az ALLWIN az ipari termelési és gyártási folyamatok digitális megoldásainak szakértője.

A különböző iparágakban szerzett tapasztalatainkkal és széleskörű tudással rendelkező fejlesztői csapatainkkal a legjobb digitalizációs megoldásokat tudjuk nyújtani.

Gyártásoptimalizálás digitálisan
Gyártástervező szoftver megoldás

Lépj a digitalizáció útjára gyártástervező szoftverrel

A hatékony működés érdekében mára már nyilvánvaló, hogy az ipari termeléssel és gyártással foglalkozó vállalatok sem maradhatnak ki a digitális transzformációból, MES szoftver bevezetéséből.

A jelen kihívásai minden mutató szerint velünk maradnak a jövőben is: elakadások az ellátási láncban, a készletproblémák, a munkaerő és munkaanyag hiánya, miközben a vásárlói igények növekednek és ezek kielégítése nehezebb, mint valaha.

Ahhoz, hogy ezekre a kihívásokra megfelelően tudj reagálni, elengedhetetlen, hogy újragondold és optimalizáld vállalati folyamataid a gyártástól kezdve a terméktervezésen át az ellátási láncig és a szolgáltatásokig.

A termelés és a gyártásoptimalizálás eredményes megvalósításában rengeteget segíthet egy gyártástervező szoftver, egy úgynevezett MES szoftver fejlesztése és bevezetése.

Milyen az ALLWIN minden igényt kiszolgáló IT megoldása?

Man showing thumbs up
Átlátható, intuitív
Lightbulb
Hatékony
Wallet
Gyorsan megtérülő
Integrált
ALLWIN MES szoftver

Modern megoldás a munkavállalók elérésére

Teremts eredményesen működő digitális munkahelyet vállalati intranet portál segítségével. Növeld a belső kommunikáció hatékonyságát, gyorsítsd fel az információ áramlást. Fokozd a munkavállalói élményt és támogasd a cégen belüli közösségeket akár otthoni munkavégzés esetén is.

Hogyan segíti az IT termelési és gyártási céljaid?

integrt

Növeld a működésed hatékonyságát

Automatizáld rendszereid működését. Javítsd ezek segítségével a működésed hatékonyságát, csökkentsd a költségeket és gyorsítsd meg a különböző munkameneteket, munkafolyamatokat egyedi fejlesztésű gyártástervező szoftver megoldással.

Content management system

Gyűjts adatokat és fejlődj

Gyűjts össze minden fontos adatot, készíts riportokat és elemezd a kapott eredményeket, hogy könnyen optimalizálhasd működésed, akár azonnal. Lásd könnyen lekérdezhető riportok segítségével, hol van szükséged fejlődésre vagy beavatkozásra a termelési láncban.

Ügyelj az adatok biztonságára

Tudj minden érzékeny üzleti adatot biztonságban az adathalászokkal, hackelésekkel és kibertámadásokkal szemben. Garantáld a törvényi előírások, szabványok megfelelőségét.

Man showing thumbs up

Segítsd a dolgozóid, a különböző részlegeket

Támogasd a közös munkát jól integrált, intuitív rendszerekkel, melyek segítségével átláthatóbbak és gyorsabbak a munkafolyamatok. Spórolj időt a dolgozóid számára automatizáld folyamatokkal és gombnyomásra elérhető adatokkal.

Ipar 4.0 -
termelési és gyártásoptimalizálási szakterületeink
és technológiák

Szakmai múltunknak és tapasztalatainknak köszönhetően tisztában vagyunk
a terület sajátos kihívásaival és naprakész technológiai ismereteinkkel
megoldást tudunk nyújtani a területet érintő kérdésekre.

IoT (Internet of Things)

Data & Analytics

AI & Automation

Cloud Solutions

Miért az ALLWIN.

Minden megoldást projektre és az ügyfél igényeihez szabottan tervezünk meg és hozunk létre, figyelembe véve a piaci trendeket és standardeket, felhasználva az elérhető legmodernebb eszközöket.

Win-Win

A win-win mentalitásból nem engedünk! Más szóval: mindig szem előtt tartjuk az összes fél érdekeit és aggályait, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Rugalmasság

Bár az együttműködéseinket a kölcsönösen elfogadott szabályok határozzák meg, mi szükség esetén gyorsan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

Innováció

Az innováció és a növekedés élvonalában vagyunk; Az ALLWIN-t a nyitott gondolkodásmód és a folytonos fejlődés utáni vágy hajtja. A tanulás a génjeinkben van.

Emberközpontúság

Vállalatunk és üzleti folyamataink középpontjában az emberek állnak. Az inspiráló és kényelmes környezet megteremtése mellett fontosnak tartjuk kollégáink személyes-, és szakmai fejlődésének támogatását. Hisszük, hogy a projektek sikere az együttműködések minőségén áll vagy bukik. Éppen ezért, partnereink teljes támogatásunkat, türelmünket és hozzáértő útmutatásunkat élvezhetik az együttműködés során.

Kérdésed van ipar 4.0 megoldásainkkal kapcsolatban?

Keresd szakértőnket!

Csák Bálint

IT Consultant Team Lead