Ipar 4.0 szakértelmünk

Több éves tapasztalatával az ALLWIN az ipari termelési és gyártási folyamatok digitális megoldásainak szakértője.

A különböző iparágakban szerzett tapasztalatainkkal és széleskörű tudással rendelkező fejlesztői csapatainkkal a legjobb digitalizációs megoldásokat tudjuk nyújtani.

Kérdésed van Ipar 4.0 megoldásunkkal kapcsolatban?

Keresd szakértőnket!

Székely Tamás

IT Consultant Team Lead

Lépj a digitalizáció útjára

A hatékony működés érdekében mára már nyilvánvaló, hogy az ipari termeléssel és gyártással foglalkozó vállalatok sem maradhatnak ki a digitális transzformációból.

A jelen kihívásai minden mutató szerint velünk maradnak a jövőben is: elakadások az ellátási láncban, a készletproblémák, a munkaerő és munkaanyag hiánya, miközben a vásárlói igények növekednek és ezek kielégítése nehezebb, mint valaha.

Ahhoz, hogy ezekre a kihívásokra megfelelően tudj reagálni, elengedhetetlen, hogy újragondold és optimalizáld vállalati folyamataid a gyártástól kezdve a terméktervezésen át az ellátási láncig és a szolgáltatásokig.

Milyen az ALLWIN minden igényt kiszolgáló IT megoldása?

Man showing thumbs up
Átlátható, intuitív
Lightbulb
Hatékony
Integrált
Wallet
Gyorsan megtérülő

Szeretnél ajánlatot kérni, de nem tudod, hogyan állj neki?

Útmutatónk segítségével pontról-pontra veheted azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek segítségével minden igényed lefedő, személyre szabott ajánlatott kapsz.

Hogyan segíti az IT termelési és gyártási céljaid?

Növeld a működésed hatékonyságát

Automatizáld rendszereid működését. Javítsd ezek segítségével a működésed hatékonyságát, csökkentsd a költségeket és gyorsítsd meg a különböző munkameneteket, munkafolyamatokat.

Content management system

Gyűjts adatokat és fejlődj

Gyűjts össze minden fontos adatot, készíts riportokat és elemezd a kapott eredményeket, hogy könnyen optimalizálhasd működésed, akár azonnal. Lásd könnyen lekérdezhető riportok segítségével, hol van szükséged fejlődésre vagy beavatkozásra a termelési láncban.

Ügyelj az adatok biztonságára

Tudj minden érzékeny üzleti adatot biztonságban az adathalászokkal, hackelésekkel és kibertámadásokkal szemben. Garantáld a törvényi előírások, szabványok megfelelőségét.

Man showing thumbs up

Segítsd adolgozóid, a különböző részlegeket

Támogasd a közös munkát jól integrált, intuitív rendszerekkel, melyek segítségével átláthatóbbak és gyorsabbak a munkafolyamatok. Spórolj időt a dolgozóid számára automatizáld folyamatokkal és gombnyomásra elérhető adatokkal.

Ipar 4.0 -
termelési és gyártási szakterületeink
és technológiák

Szakmai múltunknak és tapasztalatainknak köszönhetően tisztában vagyunk
a terület sajátos kihívásaival és naprakész technológiai ismereteinkkel
megoldást tudunk nyújtani a területet érintő kérdésekre.

IoT (Internet of Things)

Data & Analytics

AI & Automation

Cloud Solutions

Akik az ALLWIN 
field service megoldásokat választották

Miért az ALLWIN.

Minden megoldást projektre és az ügyfél igényeihez szabottan tervezünk meg és hozunk létre, figyelembe véve a piaci trendeket és standardeket, felhasználva az elérhető legmodernebb eszközöket.

Win-Win

A win-win mentalitásból nem engedünk! Más szóval: mindig szem előtt tartjuk az összes fél érdekeit és aggályait, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Rugalmasság

Bár az együttműködéseinket a kölcsönösen elfogadott szabályok határozzák meg, mi szükség esetén gyorsan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

Innováció

Az innováció és a növekedés élvonalában vagyunk; Az ALLWIN-t a nyitott gondolkodásmód és a folytonos fejlődés utáni vágy hajtja. A tanulás a génjeinkben van.

Emberközpontúság

Vállalatunk és üzleti folyamataink középpontjában az emberek állnak. Az inspiráló és kényelmes környezet megteremtése mellett fontosnak tartjuk kollégáink személyes-, és szakmai fejlődésének támogatását. Hisszük, hogy a projektek sikere az együttműködések minőségén áll vagy bukik. Éppen ezért, partnereink teljes támogatásunkat, türelmünket és hozzáértő útmutatásunkat élvezhetik az együttműködés során.