Egy rugalmas CMS, ami együtt nő vállalkozásoddal 

Az Umbraco nyílt forráskódú tartalommenedzsment eszközként rendkívül nagy rugalmasságot kínál multifunkcionális weboldalak fejlesztéséhez. Az Umbraco lehetővé tesz a .NET fejlesztő csapatunk számára, hogy a Microsoft technológiák alkalmazásával egyszerűen építsünk CMS megoldásokat, miközben ezt az üzleti igényekhez leginkább illeszkedő szoftverekkel kapcsolhatjuk össze.

Miért az Umbraco?

Az Umbraco CMS-t rendkívül sok vállalat használja, legyen szó multinacionális-, startup vállalkozásokról vagy más globális márkákról. Mindez jól szemlélteti az eszköz rugalmasságát, ami képes az egyszerű folyamatoktól a komplex alkalmazásokig gyakorlatilag minden igényt kielégíteni.

Akár telephelyi szerveren, akár a felhőben üzemelteted weboldalad, az Umbraco korlátlan felhasználói élményt nyújt, ami a dinamikusan változó üzleti igényeknek is képes megfelelni.  A több mint 200.000 CMS fejlesztőből álló Umbraco közösségnek is köszönhetően pedig a technológia folyamatosan fejlődik.

Umbraco CMS előnyei

Légy kreatív, alkoss gyorsan

Hozz létre olyam webportál, amilyet csak szeretnél. A felhasználóbarát szerkesztői megoldások pedig segítenek, hogy minden publikálást gyorsan és egyszerűen elvégezhess. Élvezd az alkotás szabadáságát és engedd szabadjára a fantáziád!

Application integration

Integrálj könnyedén 

Használd bármilyen harmadik fél által fejlesztett eszközzel, API-n keresztül vagy egyedi fejlesztésű megoldással, hiszen ezek könnyen integrálhatóak az Umbraco CMS-hez, megkönnyítve és hatékonyabbá téve ezzel a mindennapi munkád.

Wallet

Spórolj a költségeiden

Spórolj pénzt vállalatod számára indulási díjak és rejtett költségek nélküli Umbraco CMS-sel, válaszd a vállalatod számára megfelelő csomagokat, hogy semmiért se fizess, amire nincs szükséged.

Bővítsd funkciólistád

Növekszik vállalkozásod és új funkciókra van szükséged? Az Umbraco-val egyszerű a dolgod, hiszen a DXP filózófiának köszönhetően bármikor könnyen kiegészítheted tartalomkezelő rendszered új komponensekkel, mint például egy reszponzív előnézet szerkesztő, egy több nyelvűséget támogató szerkesztő felület vagy egy SEO eszköz.

Használd bármely területen

Az Umbraco CMS megoldások rugalmasságuknak köszönhetően minden iparági területen megállják a helyüket, legyen az a közszféra, egészségügy vagy oktatás.
Akár vállalati szintű támogatásra, akár több webhely kezelésére alkalmas platformra van szükséged, akár olyan CMS-t keresel, amely megkönnyíti a tartalmak frissítését, az Umbraco CMS az iparágadnak megfelelő igények szerint készül el.

Ismerd meg a különböző iparágak esettanulmányait
On-demand

Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Rengeteg új és érdekes témakör kering manapság a digitális értékesítés és a marketing világában. Gyakorta találkozunk olyan kifejezésekkel, mint például digitális transzformáció, tartalom perszonalizáció, esetleg experience portál.

Tovább
Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Üzemeltess felhőben!

Válaszd a Microsoft Azure-t szilárd és megbízható alapnak webportálod számára. Sok éves Azure Cloud tapasztalatunk és szakértői csapataink segítségével folyamatosan figyeljük a szolgáltatásaid és ellenőrizzük a teljesítményt, így az üzemeltetés gondja lekerül a válladról, illetve a skálázhatóság is rögtön megoldódik.

A felhőben üzemeltetett infrastruktúra nagy mértékben javítja az üzleti hatékonyságot és folyamatosan a legmodernebb informatikai rendszereket biztosítja vállalatod számára.

Tudj meg többet az Azure Cloud-ról!

Az Azure előnyei

Data flowing from the cloud

Gördülékeny migráció

Secured data

Biztonságos adattárolás

Clock

Kíváló futásteljesítmény

Servers

Magas skálázhatóság

Lightbulb floating above a box

Modern technológia