Egyedi üzleti alkalmazások

A digitális felhasználói élménnyel szemben az ügyfelek és a beszállítók egyaránt magas elvárásokat támasztanak. Ez magában foglalja a színvonalas ügyfélkiszolgálást, a testre szabhatóságot és a zökkenőmentes kommunikációt.

Mivel a digitális transzformáció elsődleges céljai között szerepel az üzleti eredményesség javítása, a speciális folyamatokat rosszul kezelő dobozos megoldások helyett, érdemes számításba venni az egyedi igényekre fejlesztett alkalmazások bevezetését.A vállalat sajátosságait mindig szem előtt tartó fejlesztési attitűd biztosítja, hogy a szervezet képes legyen valós időben reagálni az eltérő üzleti elvárásokra és a piaci körülmények változására.

A munkafolyamatok automatizálása javítja a kiszolgálási időt, növeli az innovációs képességet és jól skálázhatóvá teszi a szervezetet.

Az ALLWIN a legmodernebb technológiákra és .NET keretrendszerre építve szállít élvonalbeli, az igényeidhez és a szervezeti paraméterekhez pontosan illeszkedő üzleti alkalmazásokat.

On-demand

Hogyan csökkenthetem az egyedi szoftverfejlesztésem kockázatát?

Senki sem fizet szívesen lényegesen többet annál, mint ami az eredeti elképzelése volt a projekt tervezése során, legyen szó egy új web portálról, CMS-ről, egyedi szoftverről, webshopról vagy bármilyen más egyedi szoftver kivitelezéséről.

Tovább
Hogyan csökkenthetem az egyedi szoftverfejlesztésem kockázatát?

Az egyedi üzleti alkalmazások számos előnnyel rendelkeznek

Security shield

Fejlett biztonság

Developers

Kiterjesztett együttműködés

Secured data

Korszerű adatkezelés

2 folder connecting each other

Nagyobb rugalmasság

Performance meter

Magas teljesítmény

Testre szabott HR megoldások

Az ALLWIN felhőalapú HR megoldásokat kínál, amelyek rugalmasan illeszkednek a vállalatok eltérő munkaszervezési folyamataihoz, legyen szó irodai-, otthoni vagy vegyes munkavégzésről.

Testre szabott HR rendszereink - a teljesítmény értékeléstől a munkaidő nyilvántartásig, a jutalék kalkulációtól a képzési programokig - támogatják a munkakultúra fejlesztését és a termelékenység javítását.

Automatizált felhőalapú munkafolyamataink segítségével rengeteg időt takaríthatsz meg, csökkentheted a költségeket és növelheted a hatékonyságot a toborzási, kiválasztási tevékenység kapcsán éppen úgy, mint a szabadságigénylés, jóváhagyás vagy a műszak szervezés esetén.

Egyedi rendszereink kiküszöbölhetővé teszik a dobozos megoldások rugalmatlanságából eredő többletköltségeket. Modern, dinamikus, testre szabhatóságot középpontba állító fejlesztői megközelítésünk támogatja a munkavállalóid lojalitásának növelését, javítja a motivációt és hozzásegíti szervezeted a magasabb produktivitás eléréséhez.

Kiváncsi vagy milyen megoldást ajánlanánk számodra?

Lépj velünk kapcsolatba

Szeretnél ajánlatot kérni, de nem tudod, hogyan állj neki?

Útmutatónk segítségével pontról-pontra veheted azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek segítségével minden igényed lefedő, személyre szabott ajánlatot kapsz.

Rendszerintegráció és folyamat automatizálás

A digitális transzformáció során gyakran megfeledkeznek a rendszerintegráció fontosságáról. Pedig ennek figyelmen kívül hagyása jelentősen növeli a termelékenység csökkenésének, a hatékonyság romlásának és az üzleti lehetőségek elmulasztásának kockázatát.

A vállalat fejlődésével egyre komplexebb üzleti-, és adatkezelési folyamatok jelentkeznek. A felhőalapú megoldások alkalmazásával a különböző rendszerek egyszerűen integrálhatóvá, az üzemeltetési tevékenység pedig hatékonyabbá válik. Mindez pedig időt, erőforrást és extra kiadásokat takarít meg.

Küldetésünk, hogy a világ összes Excel táblázatát innovatív, felhőalapú, .NET keretrendszerre épülő modern szoftverre cseréljük.

A rendszerintegráció során alkalmazott megközelítésmódunk lefekteti a modern adatelemzés, a gyors döntéshozatali képesség, a fejlett kommunikáció és a magas produktivitás alapjait. A felhőalapú szolgáltatások segítségével pedig biztosítható a legjobb adatáramlás az alkalmazások, API-k és CRM eszközök között.

Nem feledkezve meg a felhőalapú automatizmusok által nyújtott korszerű folyamatok, magas biztonsági szint, egyszerű adatelérés és a csökkenő költségek tényezőiről sem.

Fordulj rendszerintegrációs szakértőinkhez tanácsért!

Kapcsolat

Jelentések és kontrolling

A felhőalapú üzemeltetés a létfontosságú adatok valós idejű, egyszerű hozzáférésének zálogát jelentheti.

Az ALLWIN által fejlesztett .NET keretrendszerre épülő, testre szabható vezérlőpultok segítségével a vállalat ütőerén tarthatod a kezed. Mi több, ezek segítségével bármilyen eszköz valós idejű adatairól egyedi nézetek is készíthetőek.

A .NET alapú megoldások rugalmasságot nyújtanak a kívánalmaknak megfelelő funkcionalitás kialakítására. Akár táblázatokra, adatbázisokra, projekt menedzsment adatokra vagy üzemeltetési riportokra van szükség, egyedi vezérlőpultjaink gazdagabb és mélyebb betekintést adnak a rendszerek és folyamatok pillanatnyi állapotába.

A szervezet bármelyik részlege számára a jogosultságának megfelelő elérhetőséget biztosítunk a releváns adatokhoz, ami a hatékony kollaboráció megteremtésének alapfeltétele. Ez azt is lehetővé teszi, hogy az adatokat tisztán tartsuk, és csak azokra a metrikákra fókuszálhassunk, amelyek valóban relevánsak az adott projekt szempontjából.

Szeretnél többet megtudni a hatékony riport készítés és kontrolling lehetőségeiről?

Mi vagyunk az ALLWIN.

Budapesten tevékenykedő egyedi .NET szoftverfejlesztő cég vagyunk. Olyan élvonalbeli technológiákkal segítjük a partnereink fejlődését már 2007 óta, amelyek lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát.

Tovább

Üzleti folyamatok integrációja

Ha az üzleti folyamatokat megfelelő eszközök, alkalmazások és szakmai támogatás nélkül próbáljuk egymással integrálni, az nem várt komplexitást és extra költségeket eredményezhet. Az Üzleti Folyamat Integráció (BPI) az információk gyors és biztonságos áramlásának megteremtésével növeli a folyamatautomatizálás hatékonyságát. A korszerű adatintegrációs technológiák segítségével az ALLWIN BPI módszertana sikeresen integrálja az üzleti és az üzemeltetési folyamatokat, elősegítve ezzel a vállalat produktivitásának javulását.

Mérettől függetlenül minden szervezet számára fontos az üzleti folyamatok integrálása. Miközben a folyamatautomatizálás a hatékonyságjavítás egyik fő biztosítéka, a mi feladatunk ennek mélyreható és átfogó megvalósítása. Egy ilyen projekt során csapatunk holisztikus megközelítést alkalmaz, amely kiterjed a folyamatok elemzésére, a specifikálásra, a modellezésre és a tervezésre is. Ez garantálja, hogy minden esetben az elvárásoknak leginkább megfelelő technológiát és infrastruktúrát alkalmazzuk.

Amennyiben az ALLWIN-t választod üzleti folyamataid integrálására, biztos lehetsz benne, hogy egyszerű és zökkenőmentes folyamatok kerülnek kialakításra, amelyek mind a belső, mind a partnerekkel, beszállítókkal használt külső együttműködési felületek hatékonyságát javítják.

Kérd ajánlatunkat BPI projekt megvalósításához!

Kapcsolat

Progresszív webalkalmazások

A progresszív webalkalmazások (PWA) a bejáratott fejlesztési módszertanokat egyesítik új technológiákkal a natív alkalmazások leváltása érdekében. A progresszív webalkalmazások böngészőben futnak, így a különböző platformokra megírt alkalmazásokkal szemben csak egyszeri fejlesztési költséget jelentenek, miközben teljes mértékben mobilra optimalizáltak.

A progresszív webalkalmazások időt, pénzt takarítanak meg, miközben javítják a konverziós számokat. Ugyanazt a felhasználói élményt nyújtják, mint a natív alkalmazások, ugyanakkor számos előnyt is biztosítanak a fejlesztő számára.

Tudj meg többet!

Miért üzemeltessünk progresszív webalkalmazást?

A progresszív webalkalmazásokat a Google és az Apple szoftver mérnökei definiálták, míg a nagyvilág számára Steve Jobs mutatta be első alkalommal az iPhone 2007-es bejelentésekor. Ezeket az alkalmazásokat jól definiált szabványok írják le.
Webportal building on desktop

Reszponzív

Különböző operációs rendszereket és platformokat támogat, ideértve az eltérő képernyőfelbontásokat és arányokat.

Folder protect by a lock

Biztonságos

TLS kapcsolat feletti HTTP kommunikációt alkalmaz, ami garantálja a titkosított adatforgalmat.

Application integration

Megnyerő

A natív alkalmazások által kínált felhasználói élményt biztosít.

Man showing thumbs up

Megbízható

A hálózati feltételek nem befolyásolják az alkalmazás betöltését.

Puzzle

Dinamikus

Service Worker-ek segítségével offline állapotban is képes működni.

Progresszív webalkalmazások előnyei

A progresszív alkalmazások számos előnyt kínálnak az üzlet számára. Az egyik legfontosabb, hogy egyszeri fejlesztést igényelnek, nincs szükség külön iOS és Android verzióra.

Ezen túl a felhasználóknak nem kell használat előtt az összes tartalmat letölteniük. Mivel egy rövid URL cím segítségével elérhetőek, egyszerűen megoszthatóak és alacsony a memória igényük.

Keresőoptimalizálás szempontjából szintén rendkívül előnyösek, mert a Google indexeli az URL címeket. Ez azt is jelenti, hogy egy alkalmazás megkeresése gyorsabb és egyszerűbb, mint egy natív alkalmazás megtalálása és letöltése.

A progresszív webalkalmazások igazi ereje

Bár számos előnyt biztosítanak a natív alkalmazásokkal szemben, ezek közül is a legerősebb érv a költség megtakarítás. Egyetlen alkalmazás fejlesztése elegendő az összes platformhoz.

Megszűnik a bosszantó késlekedés, amit a felhasználó érez egy natív alkalmazás letöltésekor. Az URL-en keresztüli elérésnek köszönhetően sokkal nagyobb felhasználószám érhető el, hiszen nincs szükség az alkalmazás letöltéséből eredő gát átszakítására a felhasználónál.

A magasabb kiszámíthatóság és a felhasználói elkötelezettség egyszerűbb kialakítása miatt a világ legnagyobb vállalatai teszik le voksukat a progresszív webalkalmazások mellett, hogy növeljék a felhasználói élményt és gyorsítsák globális terjeszkedésüket.

Progresszív webalkalmazást használó cégek

Uber
Pinterest
Forbes
instagram
makemytrip
Spotify
Medium
flipboard
Szeretnél saját PWA-t fejleszteni?
Foglalj időpontot egyenesen szakértőinkhez!
Kapcsolat
Szalai Péter
Presales Engineer

Többet szeretnél megtudni szolgáltatásunkról?

Olvasd el esettanulmányunkat