Azure Cloud szolgáltatások

A sikeres digitális transzformáció innovatív rendszereket és alapos stratégiai tervezést követel meg minden vállalattól.

Adatvezérelt világunkban a biztonságos felhő alapú adattárhely rendszerek az üzleti hatékonyság megkerülhetetlen pillérévé váltak. A Microsoft felhőmegoldásai - ide értve például az Azure Storage, Azure SQL, Azure DevOps és Azure Monitor szolgáltatásokat - teljes körű, agilis informatikai környezet kialakítását teszik lehetővé az adattárolástól, a hatékony üzemeltetésen át az új szolgáltatások gyors bevezetéséig.

Kiemelkedő kompetenciánkra építve nem csak erőforrást szabadíthatsz fel, hanem a saját felhőinfrastruktúra kialakításának jelentős költségét is megtakaríthatod.

Az Azure előnyei

Data flowing from the cloud

Gördülékeny migráció

Secured data

Biztonságos adattárolás

Clock

Kíváló futásteljesítmény

Servers

Magas skálázhatóság

Lightbulb floating above a box

Modern technológia

Üzemeltess felhőben

A felhőben üzemeltetett infrastruktúra nagy mértékben javítja az üzleti hatékonyságot és folyamatosan a legmodernebb informatikai rendszereket biztosítja vállalatod számára. Miközben rugalmassá és egyszerűvé teszi a stratégiai célok újratervezését, új fejlesztések indítását, a központi, agilis és folyamatosan elérhető informatikai környezet hozzájárul a vállalati kultúra fejlődéséhez és javítja a szolgáltatások skálázhatóságát.

Az AllWin az Azure Cloud szolgáltatásaira építve leveszi az IT infrastruktúra konszolidációjának terhét a válladról, és támogatja az alkalmazásaid korszerűsítését.

Nyílt forráskódú platformként az Azure DevOps az agilis eszközök széles palettáját teszi elérhetővé, ide értve a tervezési és csapatmunka folyamatokat, a csomagok- és bővítmények kezelést, a programozást, és a tesztelési, telepítési feladatokat.Szeretnéd kipróbálni?

Migráció és korszerűsítés

A vállalatok hatékony digitális transzformációja nehezen képzelhető el felhőinfrastruktúrák nélkül. Az adatbázisok, digitális eszközök és alkalmazások felhőbe költöztetése eddig nem tapasztalt agilitást biztosít a szoftverfejlesztés számára.

Csapatunk segít az optimális migrációs stratégia kialakításában, miközben biztonságos, megbízható és modern infrastruktúrát építünk szervezeted számára. Figyelmet szentelünk az adataid optimalizálásának is, hogy ezek biztos alapját képezhessék jövőbeli innovatív alkalmazásaidnak.

Az Azure Storage és az Azure SQL használatával olyan intelligens adatbázis szolgáltatásokat kínálunk, amelyek támogatják a modern és biztonságos felhő alkalmazásokat, és lehetővé teszik a kapcsolódó rendszerek valós idejű elemzését.

Igénybe vennéd az Azure Cloud szolgáltatásait?

Fejlesztés

Az új szolgáltatások piaci bevezetése és a szervezeti képességek fejlesztése gyorsabb és egyszerűbb a felhőben. Egy megfelelően optimalizált környezetben jelentősen növekszik az alkalmazásfejlesztés sebessége és kialakítható a natív felhőalapú technológiai megközelítés.

Csapatunk elsődleges kompetenciakörébe tartozik a rendszerfejlesztés és a felhőalapú alkalmazások építése, amelyek elősegítik az üzleti termelékenység javítását és a működési költségek csökkentését. Az Azure Cloud környezet adottságait kihasználva gyorsan tudunk skálázható alkalmazásokat és API megoldásokat fejleszteni.

Lépj velünk kapcsolatba, ha szeretnéd magasabb szintre emelni a fejlesztési folyamataidat!

Kubernetes szolgáltatások

A Kubernetes leegyszerűsíti a felhő alkalmazások erőforrás allokációját és menedzsmentjét. Az egyik legjobb konténerizációs technológia a mikroszolgáltatás architektúrák megvalósításához és az alkalmazások skálázhatóságának javításához.

Az Azure Kubernetes rugalmas, agilis tesztelést és automatizációt tesz lehetővé. A meglévő munkafolyamatokhoz zökkenőmentes integrációt és kibővített programozási környezetet biztosít, ezzel is hozzájárulva a fejlesztési folyamatok javításához.

Kérd ki tapasztalt kollégáink véleményét!

Szeretnél többet megtudni szolgáltatásunkról?

Olvasd el esettanulmányunkat