Igazítsd webáruházad üzleti igényeidhez

Az ALLWIN-nél megértjük, hogy könnyű elveszni egy webáruház indításkor az elérhető e-commerce megoldások sokaságában. Sok éves tapasztalatainkkal segítünk megkönnyíteni a döntésed, hogy ne kelljen megelégedned egy átlagos megoldással, csakis a legjobbal! Igazítsd a saját vállalkozásod igényeihez webáruházad és ne mondj le semmiről a nopCommerce platformmal!

nopCommerce minden területen

Helyezd webáruházad nopCommerce alapokra. Ez az ingyenes, nyílt forráskódú, ASP.NET Core alapú platform tökéletes választás lehet webáruházad számára, hiszen a legkülönbözőbb iparági igényeknek is képes megfelelni a kis vállalkozásoktól kezdve egészen az enterprise megoldásokig.

nopCommerce sikereink

lightbulb

12 év

tapasztalat e-commerce területen

Project planning tools

60 000+

Sikeresen működő webáruház

Globe

150+

40+ országból

Miért ajánljuk?

Wallet

Ingyenes

Nincs tranzakciós díj, nincs havi díj és nincsenek rejtett költségek, így vállalatodat csak a fejlesztések és személyre szabások költsége terheli.

Testre szabható

Minden vállalkozásnak vannak egyedi folyamatai, elképzelései, célja. Támogasd ezeket teljesen testre szabható platformmal, s formáld webáruházad olyanra, hogy az maximálisan kiszolgáljon téged. A nyílt forráskód pedig segít abban, hogy amit megálmodtál, azt mi megvalósíthassuk!

Mobil vagy nem mobil?

Egyre több vásárló vásárol online mobiltelefonjáról. A nopCommerce platform reszponzív, így egy funkció sem vész el mobilnézetben sem, hanem alkalmazkodik az eszközhöz (legyen az mobiltelefon, tablet, vagy bármilyen monitor), ráadásul mindezt úgy, hogy ennek megoldása nem igényel extra fejlesztést.

Multi-store

Hozz létre több áruházat és módosíts ezeken az árakat, termékkínálatot, kategóriákat, fizetési módokat, áfa besorolást vagy bármilyen megjelenést egy adminisztrátori felületen belül. Használd ezt a lehetőséget különböző országok lefedésére, vagy b2b és b2c üzletek párhuzamos futtatására és kezelésére.

KPIű

Marketing

Promóciók, kuponok, hírlevélküldés és SEO eszközök? Csak pár a legtöbbet keresett marketinges funkciókból.  Legyen szó bármilyen elképzelésről, a nopCommerce e-commerce platformján belül mindenre van megoldás.

Kérdésed van nopCommerce
megoldásunkkal kapcsolatban?

Keresd szakértőnket!

Csák Bálint

IT Consultant Team Lead

Headless eCommerce integráció

Rendelkezz bármilyen tartalomkezelő rendszerrel, illetve egyéb szoftverrel, kapcsold össze egyszerűen a nopCommerce headless megoldással és alakítsd webáruházad megjelenését bármikor és bárhogyan.

Míg a hagyományos e-kereskedelmi rendszerek esetén a frontend és a backend, illetve az egyéb integrált szoftverek erősen függenek egymástól, addig a headless megoldások esetén ez a függőség feloldódik.

A headless e-commerce megoldás segít, hogy webáruházad megjelenését és vásárlói felületét el tudd választani az adminisztrációs felülettől, illetve minden egyéb kiszolgáló szoftvertől, így nagyobb rugalmassággal és szabadsággal tervezhető és szerkeszthető, anélkül, hogy bármelyik háttérrendszerben módosításokat kéne alkalmazni.

Tudj meg többet!