Vállalati intranet portál fejlesztés

Teremts eredményesen működő digitális munkahelyet vállalati intranet portál segítségével. Növeld a belső kommunikáció hatékonyságát, gyorsítsd fel az információ áramlást. Fokozd a munkavállalói élményt és támogasd a cégen belüli közösségeket akár otthoni munkavégzés esetén is.

Technológiai partnereink
sitecore

A modern vállalati intranet előnyei

Fedezd fel az intranet portál nyújtotta lehetőségeket, mellyel vállalatod működését a következő szintre emelheted.

Belső kommunikáció

Gyors és hatékony kommunikáció a vállalaton belül. Elősegíti az információáramlást, csökkenti a kommunikációs akadályokat és javítja a csapatmunkát.

Csapatmunka és együttműködés

Teret ad a munkahelyi csapatoknak a hatékony és eredményes együttműködésre, legyen szó vállalati dokumentumok megosztásáról vagy a szervezeti információk közt elérhető telefonkönyvről, címjegyzékről. 

Hozzáférés az információkhoz

Lehetővé teszi, hogy a munkavállalók gyorsan hozzáférjenek a szükséges információkhoz, pl. céges irányelvekhez, folyamatokhoz, belső hírekhez. Ez véget vet a hosszadalmas keresési folyamatoknak és növeli a termelékenységet.

Tudás- és tapasztalatmegosztás

Opciót kínál a vállalati tudás éstapasztalat megosztására. Tudásbázisok, belső fórumok, blogok és egyéb eszközök segítségével az alkalmazottak könnyen hozzáférhetnek a vállalati tudáshoz, ami elősegíti az innovációt és erősíti a problémamegoldást. 

Szervezeti eszközök elérése

Az intranet segítségével a munkavállalók könnyen kezelhetik a vállalati erőforrások foglalásait, mint például az irodai tárgyalók foglalása, munkavégzéshez szükséges eszközök igénylése vagy a céges autók bérlése.

Home office

Az intranet segítségével a munkavállalók rugalmasabban tudnak otthonról dolgozni, mivel hozzáférhetnek minden fontos vállalati információhoz, amire szükségük van a munkavégzés során és aktívan részt vehetnek a vállalat életének mindennapjaiban.

Munkavállalói elismerés

Az intranet lehetőséget ad a munkavállalók elismerésére. Az intraneten keresztül megoszthatók sikertörténetek, elismerések, kollégák közötti dicséretek és egyéb eszközök segítik a motivációt és a pozitív munkahelyi légkört.

Munkahelyi közösségépítés

Az intranet segítségével a munkavállalók létrehozhatnak csoportokat, amik különböző érdeklődési körök, hobbi tevékenységek köré szerveződnek, esetleg apróhirdetések feladására használhatnak.

sikertörténet

Többnyelvű intranet platform - piacvezető technológiával

Hogyan építettünk a Richter Gedeon Zrt számára egy piacvezető technológiára épülő, felhasználóbarát és többnyelvű intranet platform-ot? Ismerd meg az üzleti igényt és célokat!

Digitális megoldások

a hatékony munkahelyi közösségekért

Akik az ALLWIN-t választották
Cone Health logoOncology logo

Egészségügyi szakértelmünk

Auth0
SMART on FHIR
SMART Apps
Cloud Solutions
E2e Enkriptálás

Büszkék vagyunk rá, hogy az ALLWIN fejlesztői közt tudhatjuk a Sitecore közösség egyik legértékesebb tagját, aki tapasztalatával, szakértelmével gazdagítja projectjeinket.

Ügyfeleinknek így mindig a legjobb, jövő-biztos megoldásokat nyújthatjuk, fejlesztőink pedig elsőkézből értesülnek a legfrissebb funkciókról és lehetőségekről.

„Azért hiszek a Sitecore-ban, mert arra törekszik, hogy a legújabb technológiákat használja, például Next.js-t, React-et, GraphQL-t, Edge-et, Headless-t. Így egy Sitecore-alapú projektfejlesztés mindig izgalmas és kihívást jelentő feladat számomra és a fejlesztői csapat számára, miközben az ügyfél egy igazán modern igényeket kielégítő megoldást kap.”

Tárnok Tamás
6x Sitecore MVP

Kérdésed van?
Keresd szakértőinket!