Vállalati intranet portál fejlesztés

Teremts eredményesen működő digitális munkahelyet vállalati intranet portál segítségével. Növeld a belső kommunikáció hatékonyságát, gyorsítsd fel az információ áramlást. Fokozd a munkavállalói élményt és támogasd a cégen belüli közösségeket akár otthoni munkavégzés esetén is.

Technológiai partnereink
sitecore

A modern vállalati intranet előnyei

Fedezd fel az intranet portál nyújtotta lehetőségeket, mellyel vállalatod működését a következő szintre emelheted.

Belső kommunikáció

Gyors és hatékony kommunikáció a vállalaton belül. Elősegíti az információáramlást, csökkenti a kommunikációs akadályokat és javítja a csapatmunkát.

Csapatmunka és együttműködés

Teret ad a munkahelyi csapatoknak a hatékony és eredményes együttműködésre, legyen szó vállalati dokumentumok megosztásáról vagy a szervezeti információk közt elérhető telefonkönyvről, címjegyzékről. 

Hozzáférés az információkhoz

Lehetővé teszi, hogy a munkavállalók gyorsan hozzáférjenek a szükséges információkhoz, pl. céges irányelvekhez, folyamatokhoz, belső hírekhez. Ez véget vet a hosszadalmas keresési folyamatoknak és növeli a termelékenységet.

Tudás- és tapasztalatmegosztás

Opciót kínál a vállalati tudás éstapasztalat megosztására. Tudásbázisok, belső fórumok, blogok és egyéb eszközök segítségével az alkalmazottak könnyen hozzáférhetnek a vállalati tudáshoz, ami elősegíti az innovációt és erősíti a problémamegoldást. 

Szervezeti eszközök elérése

Az intranet segítségével a munkavállalók könnyen kezelhetik a vállalati erőforrások foglalásait, mint például az irodai tárgyalók foglalása, munkavégzéshez szükséges eszközök igénylése vagy a céges autók bérlése.

Home office

Az intranet segítségével a munkavállalók rugalmasabban tudnak otthonról dolgozni, mivel hozzáférhetnek minden fontos vállalati információhoz, amire szükségük van a munkavégzés során és aktívan részt vehetnek a vállalat életének mindennapjaiban.

Munkavállalói elismerés

Az intranet lehetőséget ad a munkavállalók elismerésére. Az intraneten keresztül megoszthatók sikertörténetek, elismerések, kollégák közötti dicséretek és egyéb eszközök segítik a motivációt és a pozitív munkahelyi légkört.

Munkahelyi közösségépítés

Az intranet segítségével a munkavállalók létrehozhatnak csoportokat, amik különböző érdeklődési körök, hobbi tevékenységek köré szerveződnek, esetleg apróhirdetések feladására használhatnak.

sikertörténet

Többnyelvű intranet platform - piacvezető technológiával

Hogyan építettünk a Richter Gedeon Zrt számára egy piacvezető technológiára épülő, felhasználóbarát és többnyelvű intranet platform-ot? Ismerd meg az üzleti igényt és célokat!

Digitális megoldások

a hatékony munkahelyi közösségekért

Akik az ALLWIN-t választották
Cone Health logoOncology logo

Egészségügyi szakértelmünk

Auth0
SMART on FHIR
SMART Apps
Cloud Solutions
E2e Enkriptálás

Büszkék vagyunk rá, hogy az ALLWIN fejlesztői közt tudhatjuk a Sitecore közösség egyik legértékesebb tagját, aki tapasztalatával, szakértelmével gazdagítja projectjeinket.

Ügyfeleinknek így mindig a legjobb, jövő-biztos megoldásokat nyújthatjuk, fejlesztőink pedig elsőkézből értesülnek a legfrissebb funkciókról és lehetőségekről.

„Azért hiszek a Sitecore-ban, mert arra törekszik, hogy a legújabb technológiákat használja, például Next.js-t, React-et, GraphQL-t, Edge-et, Headless-t. Így egy Sitecore-alapú projektfejlesztés mindig izgalmas és kihívást jelentő feladat számomra és a fejlesztői csapat számára, miközben az ügyfél egy igazán modern igényeket kielégítő megoldást kap.”

Tárnok Tamás
6x Sitecore MVP

Szeretnél többet megtudni intranet megoldásainkkal kapcsolatban?
Foglalj időpontot egyenesen szakértőinkhez!
Kapcsolat
Szalai Péter
Presales Engineer

Kérdésed van?
Keresd szakértőinket!