CMS és Webportál fejlesztés

Az ALLWIN egyedi fejlesztésű tartalommenedzsment (CMS) rendszerei a weboldalak teljesítménynövelésére fókuszálnak, javítják az ügyfélkiszolgálást és egyszerűen kezelhetővé teszik a tartalmakat.

Egy jól strukturált CMS segítségével felhasználóbarát hozzáférést biztosíthatsz a weboldaladhoz, blogokhoz és közösségi média felületekhez, miközben jelentősen növekszik az ügyfelek lojalitása.

Mi több, olyan webportálok fejlesztésében is a segítségedre lehetünk, amelyek pontosan illeszkednek az üzleti céljaidhoz, és fokozzák az ügyfélélményt.

Mivel tudunk hozzájárulni üzleti sikereidhez?

Robot hand

Széleskörű funkcionalitás

Man showing thumbs up

Jobb ügyfélélmény

Content management system

Egyszerű tartalommenedzsment

screwdriver

Részletes elemzések

scale

Teljes rugalmasság

Umbraco

Az Umbraco nyílt forráskódú tartalommenedzsment eszközként rendkívül nagy rugalmasságot kínál multifunkcionális weboldalak fejlesztéséhez. Az Umbraco lehetővé tesz a .NET fejlesztő csapatunk számára, hogy a Microsoft technológiák alkalmazásával egyszerűen építsünk CMS megoldásokat, miközben ezt az üzleti igényekhez leginkább illeszkedő szoftverekkel kapcsolhatjuk össze.

Miért az Umbraco?

Az Umbraco CMS-t rendkívül sok vállalat használja, legyen szó multinacionális-, startup vállalkozásokról, vagy más globális márkákról. Mindez jól szemlélteti az eszköz rugalmasságát, ami képes az egyszerű folyamatoktól a komplex alkalmazásokig gyakorlatilag minden igényt kielégíteni

Akár egy Windows szerveren, akár a felhőben üzemelteted weboldalad, az Umbraco korlátlan felhasználói élményt nyújt, ami a dinamikusan változó üzleti igényeknek is képes megfelelni.

Az Umbraco Cloud előnyei

Rugalmas

Egyszerűen alakítható a változó üzleti elvárások vagy a felhasználói élmény javítása érdekében.

Reszponzív

A tartalmakat mobilról, táblagépről, és notebook-ról is könnyen elérheted.

Folyamatosan fejlesztés

A több mint 200.000 CMS fejlesztőből álló Umbraco közösségnek köszönhetően a technológia folyamatosan fejlődik.

Integráció

Az Umbraco kiválóan együttműködik harmadik fél által fejlesztett eszközökkel, API programokkal és egyedi fejlesztésű megoldásokkal, amit több mint 300 bővítmény támogat.

Felhőalapú

A gyakori frissítések segítségével a biztonsági javítások egy kattintással letölthetőek, a szoftverhibák gyorsan orvosolhatóak.

E-kereskedelmi portálok

Az elektronikus kereskedelem globális növekedésével a vásárlók és a beszállítók részéről egyaránt elvárássá vált az elsőrangú online ügyfélélmény.Ez a követelmény késztet bennünket arra, hogy olyan integrált e-kereskedelmi portálokat építsünk, amelyek egyszerűsítik a rendelési folyamatokat, csökkentik a hibákat és zökkenőmentessé teszik a tranzakciókat. Az elsőosztályú ügyfélkiszolgálás érdekében teljes értékű rendszereket fejlesztünk, amihez API-k segítségével fizetési- és biztonsági megoldásokat integrálunk.

Kényelmes navigációval és magas funkcionalitással jobb ügyfél-elégedettséget érhetsz el, növelheted a vásárlói lojalitást, és tovább javíthatod a márka megítélését.

Kíváncsi vagy, mit tehetnél az ügyfélélmény javítása érdekében?

Üzleti webportálok

Az üzleti webportálok jelentős előnyt kínálhatnak vállalatod számára. Az egyszerűbb folyamatoktól az összetettebb igényeket kielégítő üzleti webportálok hozzájárulhatnak a költségek csökkentéséhez, a kényelem növeléséhez és az ügyfélélmény javításához.

Fejlesztőcsapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik komplex alkalmazások és portálok építésében, rugalmas és az igényekhez jól idomuló rendszerek kialakításában. Függetlenül attól, hogy nagyszabású projekteket valósítasz meg, vagy az online tranzakciókat szeretnéd fejleszteni, mi olyan felhasználóbarát megközelítéssel dolgozunk, ami lehetővé teszi a tartalmak egyszerű nyilvántartását, a folyamatok átlátható irányítását, a felhasználói adatok nyomon követését és az ügyfelek elégedettségének növelését.

Hatékonyabb üzleti portálra van szükséged?

Sitecore

A .NET platformra épített Sitecore a világ egyik legfejlettebb tartalommenedzsment rendszere, amely tökéletes választás olyan cégeknek, amelyek számára prioritás az erős digitális ügyfélkapcsolatok kialakítása.

Ha egy csúcstechnológiás központi tartalommenedzsment megoldásra van szükséged, vagy különböző domain-eket szeretnél együtt kezelni, a Sitecore a tökéletes megoldás.

Szeretne többet megtudni Sitecore fejlesztési szolgáltatásainkról?

Szeretnél többet megtudni szolgáltatásunkról?

Olvasd el esettanulmányunkat