Egyedi CMS és Webportál fejlesztés

Milyen előnyöket kínál a CMS fejlesztés és portál fejlesztés szolgáltatásunk?

Az ALLWIN egyedi fejlesztésű tartalommenedzsment (CMS) rendszerei a weboldalak teljesítménynövelésére fókuszálnak, javítják az ügyfélkiszolgálást és egyszerűen kezelhetővé teszik a tartalmakat.

Egy jól strukturált, egyedi CMS segítségével felhasználóbarát hozzáférést biztosíthatsz a weboldaladhoz, blogokhoz és közösségi média felületekhez, miközben jelentősen növekszik az ügyfelek lojalitása.

Mi több, olyan webportál fejlesztésében is a segítségedre lehetünk, amely pontosan illeszkedik az üzleti céljaidhoz, és fokozzák az ügyfélélményt.

Egyedi CMS fejlesztés szolgáltatásunkkal miként tudunk hozzájárulni üzleti sikereidhez?

Széleskörű funkcionalitás

Jobb ügyfélélmény

Egyszerű tartalommenedzsment

Részletes elemzések

Teljes rugalmasság

On-demand

Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Rengeteg új és érdekes témakör kering manapság a digitális értékesítés és a marketing világában. Gyakorta találkozunk olyan kifejezésekkel, mint például digitális transzformáció, tartalom perszonalizáció, esetleg experience portál.
Tudj meg többet ezekről, nézd meg webinárunkat!

Tovább
Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Umbraco

Az Umbraco nyílt forráskódú tartalommenedzsment eszközként rendkívül nagy rugalmasságot kínál multifunkcionális weboldalak fejlesztéséhez. Az Umbraco lehetővé tesz a .NET fejlesztő csapatunk számára, hogy a Microsoft technológiák alkalmazásával egyszerűen építsünk CMS megoldásokat, miközben ezt az üzleti igényekhez leginkább illeszkedő szoftverekkel kapcsolhatjuk össze.

Ismerd meg a testreszabható Umbraco CMS előnyeit!

További információk

Szeretnél ajánlatot kérni, de nem tudod, hogyan állj neki?

Útmutatónk segítségével pontról-pontra veheted azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek segítségével minden igényed lefedő, személyre szabott ajánlatot kapsz.

Sitecore

A .NET platformra épített Sitecore a világ egyik legfejlettebb tartalommenedzsment rendszere, amely tökéletes választás olyan cégeknek, amelyek számára prioritás az erős digitális ügyfélkapcsolatok kialakítása.

Ha egy csúcstechnológiás központi tartalommenedzsment megoldásra van szükséged, vagy különböző domain-eket szeretnél együtt kezelni, a Sitecore a tökéletes megoldás.

Ismerd meg a prémium megoldásnak számító Sitecore CMS előnyeit!

Spórolj meg időt és milliókat vállalatod számára PROBOX webportál bevezetésével!

Céged sikere a gyorsaságon és hatékonyságon múlik. A PROBox egy olyan felhasználóbarát, könnyen kezelhető, biztonságos CMS, amely segítségével a következő szintre emelheted vállalatod működését.

Hozd létre, szerkeszd, publikáld vagy módosítsd vállalatod weboldalának tartalmát folyamatos fejlesztői segítség nélkül.

Mi vagyunk az ALLWIN.

Budapesten tevékenykedő egyedi .NET szoftverfejlesztő cég vagyunk. Olyan élvonalbeli technológiákkal segítjük a partnereink fejlődését már 2007 óta, amelyek lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát.

Tovább