CMS és Webportál fejlesztés

Milyen előnyöket kínál cms fejlesztés és portál fejlesztés szolgáltatásunk?

Az ALLWIN egyedi fejlesztésű tartalommenedzsment (CMS) rendszerei a weboldalak teljesítménynövelésére fókuszálnak, javítják az ügyfélkiszolgálást és egyszerűen kezelhetővé teszik a tartalmakat.

Egy jól strukturált CMS segítségével felhasználóbarát hozzáférést biztosíthatsz a weboldaladhoz, blogokhoz és közösségi média felületekhez, miközben jelentősen növekszik az ügyfelek lojalitása.

Mi több, olyan webportál fejlesztésében is a segítségedre lehetünk, amely pontosan illeszkedik az üzleti céljaidhoz, és fokozzák az ügyfélélményt.

Céged sikere a gyorsaságon és hatékonyságon múlik. A PROBox egy olyan felhasználóbarát, könnyen kezelhető, biztonságos CMS, amely segítségével a következő szintre emelheted vállalatod működését.

Hozd létre, szerkeszd, publikáld vagy módosítsd vállalatod weboldalának tartalmát folyamatos fejlesztői segítség nélkül!
Tudj meg többet

CMS fejlesztés szolgáltatásunkkal miként tudunk hozzájárulni üzleti sikereidhez?

Robot hand

Széleskörű funkcionalitás

Man showing thumbs up

Jobb ügyfélélmény

Content management system

Egyszerű tartalommenedzsment

screwdriver

Részletes elemzések

scale

Teljes rugalmasság

On-demand

Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Rengeteg új és érdekes témakör kering manapság a digitális értékesítés és a marketing világában. Gyakorta találkozunk olyan kifejezésekkel, mint például digitális transzformáció, tartalom perszonalizáció, esetleg experience portál.

Tovább
Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Umbraco

Az Umbraco nyílt forráskódú tartalommenedzsment eszközként rendkívül nagy rugalmasságot kínál multifunkcionális weboldalak fejlesztéséhez. Az Umbraco lehetővé tesz a .NET fejlesztő csapatunk számára, hogy a Microsoft technológiák alkalmazásával egyszerűen építsünk CMS megoldásokat, miközben ezt az üzleti igényekhez leginkább illeszkedő szoftverekkel kapcsolhatjuk össze.

Miért az Umbraco?

Az Umbraco CMS-t rendkívül sok vállalat használja, legyen szó multinacionális-, startup vállalkozásokról, vagy más globális márkákról. Mindez jól szemlélteti az eszköz rugalmasságát, ami képes az egyszerű folyamatoktól a komplex alkalmazásokig gyakorlatilag minden igényt kielégíteni

Akár egy Windows szerveren, akár a felhőben üzemelteted weboldalad, az Umbraco korlátlan felhasználói élményt nyújt, ami a dinamikusan változó üzleti igényeknek is képes megfelelni.

Mi vagyunk az ALLWIN.

Budapesten tevékenykedő egyedi .NET szoftverfejlesztő cég vagyunk. Olyan élvonalbeli technológiákkal segítjük a partnereink fejlődését már 2007 óta, amelyek lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát.

Tovább

Az Umbraco Cloud előnyei

Rugalmas

Az Umbraco Cloud egyszerűen alakítható a változó üzleti elvárások vagy a felhasználói élmény javítása érdekében.

Reszponzív

A tartalmakat mobilról, táblagépről, és notebook-ról is könnyen elérheted az Umbraco Cloud segítségével.

Folyamatosan fejlesztés

A több mint 200.000 CMS fejlesztőből álló Umbraco közösségnek köszönhetően a technológia folyamatosan fejlődik.

Integráció

Az Umbraco kiválóan együttműködik harmadik fél által fejlesztett eszközökkel, API programokkal és egyedi fejlesztésű megoldásokkal, amit több mint 300 bővítmény támogat.

Felhőalapú

A gyakori frissítések segítségével a biztonsági javítások egy kattintással letölthetőek az Umbraco Cloudban, a szoftverhibák így gyorsan orvosolhatóak.

Szeretnél ajánlatot kérni, de nem tudod, hogyan állj neki?

Útmutatónk segítségével pontról-pontra veheted azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek segítségével minden igényed lefedő, személyre szabott ajánlatott kapsz.

E-kereskedelmi webportál

Az elektronikus kereskedelem globális növekedésével a vásárlók és a beszállítók részéről egyaránt elvárássá vált az elsőrangú online ügyfélélmény.Ez a követelmény késztet bennünket arra, hogy olyan integrált e-kereskedelmi portálokat építsünk, amelyek egyszerűsítik a rendelési folyamatokat, csökkentik a hibákat és zökkenőmentessé teszik a tranzakciókat. Az elsőosztályú ügyfélkiszolgálás érdekében teljes értékű rendszereket fejlesztünk, amihez API-k segítségével fizetési- és biztonsági megoldásokat integrálunk.

Kényelmes navigációval és magas funkcionalitással jobb ügyfél-elégedettséget érhetsz el, növelheted a vásárlói lojalitást, és tovább javíthatod a márka megítélését.

Kíváncsi vagy, mit tehetnél az ügyfélélmény javítása érdekében?

Céges portál előnyei

Egy céges webportál jelentős előnyt kínálhat vállalatod számára. Az egyszerűbb folyamatoktól az összetettebb igényeket kielégítő üzleti webportál hozzájárulhat a költségek csökkentéséhez, a kényelem növeléséhez és az ügyfélélmény javításához.

Fejlesztőcsapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik komplex alkalmazások és webportálok és intranet építésében, rugalmas és az igényekhez jól idomuló rendszerek kialakításában. Függetlenül attól, hogy nagyszabású projekteket valósítasz meg, vagy az online tranzakciókat szeretnéd fejleszteni, mi olyan felhasználóbarát megközelítéssel dolgozunk, ami lehetővé teszi a tartalmak egyszerű nyilvántartását, a folyamatok átlátható irányítását, a felhasználói adatok nyomon követését és az ügyfelek elégedettségének növelését.

Hatékonyabb céges portálra van szükséged?

 Használd ki egyedi intranet, webportál fejlesztési szolgáltatásunk!

Sitecore

A .NET platformra épített Sitecore a világ egyik legfejlettebb tartalommenedzsment rendszere, amely tökéletes választás olyan cégeknek, amelyek számára prioritás az erős digitális ügyfélkapcsolatok kialakítása.

Ha egy csúcstechnológiás központi tartalommenedzsment megoldásra van szükséged, vagy különböző domain-eket szeretnél együtt kezelni, a Sitecore a tökéletes megoldás.

Szeretne többet megtudni Sitecore fejlesztési szolgáltatásainkról?

Szeretnél többet megtudni szolgáltatásunkról?

Olvasd el esettanulmányunkat