Pénzügyi szakértelmünk

Szakmai hozzáértésével és tapasztalatával az ALLWIN az egyedi fejlesztésű megoldások szakértője.

Pénzügyi területen szerzett szaktudásunkkal és széleskörű tudással rendelkező, fejlesztői csapatainkkal a legjobb digitalizációs megoldásokat tudjuk nyújtani banki, biztosítási és pénzügyi vállalatod számára.

Digitális megoldások széles skáláját lefedjük, legyen szó akár folyamatautomatizálásról, kockázatelemzés és vásárlói besorolás készítéséről, egy új webportál bevezetéséről, esetleg adókalkulációs eszköz fejlesztéséről.

Lépj a digitalizáció útjára

A technológia rohamos fejlődével az ügyfelek igényei is megváltoztak: digitális folyamatokat, személyre szabott ajánlatokat, maximális biztonságot és széles termékportfóliót várnak el.

Használd ki az IT adta lehetőségeket, melyekkel újra definiálhatod üzleted folyamatait, hogy hatékonyabban és biztonságosabban működhess, megőrizve ügyfeleid elégedettségét és hűségét.

Érdekel, hogyan segítettük fejlesztésünkkel a Deloitte tanácsadóinak munkáját egy modern adókalkulátor fejlesztésével?

Milyen az ALLWIN minden igényt kiszolgáló IT megoldása?

Security shield
Biztonságos
Lightbulb
Automatizált
Wallet
Könnyen integrálható
Megfelelőség (törvényi előírásoknak, szabályozásoknak megfelelő)

Hogyan segíti az IT üzleti céljaid?

integrt

Növeld a működésed hatékonyságát

Automatizáld rendszereid működését.  Javítsd ezek segítségével a működésed hatékonyságát, csökkentsd a költségeket és gyorsítsd meg a különböző munkafolyamatokat a digitális értékesítéstől a termékajánlásokon keresztül az ügyfél ellenőrzésig vagy a szerződések digitális aláírásáig a teljesítmény maximalizálása érdekében.

KPIű

Elemezz és fejlődj

Gyűjts adatokat, készíts riportokat és elemezd a kapott eredményeket. Szegmentáld ügyfeleid üzleti szempontok alapján, célozd meg őket egyedi ajánlatokkal, növelve ezzel a bizalmat és a hűséget vagy szűrd ki a potenciális csalókat és csökkentsd a pénzügyi kockázatokat.

Növeld az ügyfélélményt

Tarts lépést a bankszektor digitalizációjával, javítsd ügyfeleid digitális élményét új webportállal. Adj könnyen és intuitív módon kezelhető felületeket, valós idejű és személyre szabott ajánlatokat vagy virtuális asszisztenseket.

Secured data

Biztonság és megfelelés

Tudd ügyfeleid adatait biztonságban az adathalászokkal, hackelésekkel és kibertámadásokkal szemben. Garantáld az előírások, szabályok megfelelőségét.

Kérdésed van?
Keresd szakértőnket!

Csák Bálint

IT Consultant Team Lead

Szakterületeink és technológiák

Szakmai múltunknak és tapasztalatainknak köszönhetően tisztában vagyunk a terület sajátos kihívásaival és naprakész technológiai ismereteinkkel megoldást tudunk nyújtani banki és pénzügyi területen, biztosítást és adótanácsadást érintő kérdésekre.

Data & Analytics

AI & Automation

Microsoft Azure DevOps

Microsoft Azure Cloud

Microsoft Power Platform

IoT (Internet of Things)

Akik az ALLWIN-t választották

deloitte logo
MVM

Miért az ALLWIN.

Minden megoldást projektre és az ügyfél igényeihez szabottan tervezünk meg és hozunk létre, figyelembe véve a piaci trendeket és standardeket, felhasználva az elérhető legmodernebb eszközöket.

Win-Win

A win-win mentalitásból nem engedünk! Más szóval: mindig szem előtt tartjuk az összes fél érdekeit és aggályait, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Rugalmasság

Bár az együttműködéseinket a kölcsönösen elfogadott szabályok határozzák meg, mi szükség esetén gyorsan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

Innováció

Az innováció és a növekedés élvonalában vagyunk; Az ALLWIN-t a nyitott gondolkodásmód és a folytonos fejlődés utáni vágy hajtja. A tanulás a génjeinkben van.

Emberközpontúság

Vállalatunk és üzleti folyamataink középpontjában az emberek állnak. Az inspiráló és kényelmes környezet megteremtése mellett fontosnak tartjuk kollégáink személyes-, és szakmai fejlődésének támogatását. Hisszük, hogy a projektek sikere az együttműködések minőségén áll vagy bukik. Éppen ezért, partnereink teljes támogatásunkat, türelmünket és hozzáértő útmutatásunkat élvezhetik az együttműködés során.