Tanácsadás

Az informatikai infrastruktúra fejlesztése minden vállalat fejlődésének elengedhetetlen mérföldköve. Egy idő után minden szervezet elérkezik ahhoz a ponthoz, amikor az addig használt dobozos szoftver megoldások vagy Excel táblázatok már nem képesek hatékonyan kiszolgálni az üzleti növekedés igényeit.

Az idejét múlt vagy nem megfelelő informatikai rendszerek visszafogják az üzleti tevékenységet és megakadályozzák a növekedést. Ennek feloldása érdekében kínáljuk tanácsadói, rendszerelemzési, stratégiai tervezési szolgáltatásainkat, hogy ügyfeleink megbizonyodhassanak arról, informatikai rendszereik alkalmasak-e az üzleti céljaik megvalósítására.

Rugalmas megközelítést alkalmazunk. Legyen szükséged csupán egy alkalmi útbaigazításra vagy átfogó tervezésre, mi teljeskörű tanácsadói szolgáltatást biztosítunk számodra. Amikor pedig úgy döntesz, hogy beruházol egy új informatikai rendszerbe, garantáljuk, hogy nem találkozol majd rejtett költségekkel. Széleskörű tapasztalatunk révén jól ismerjük a potenciális kockázatokat és extra kiadásokat, melyek egy-egy projektnél jelentkezhetnek, így segítségünkkel az összes negatív következményükkel együtt egyszerűen elkerülheted ezeket.

Számunkra a közös munka alapját a partnereinkkel kialakított kölcsönös bizalom jelenti, amit professzionalizmusunk és szakértelmünk segítségével igyekszünk kialakítani az együttműködés elején, hogy ezt tovább építhessünk a projekt teljes ideje alatt. Igény esetén külső szakértőként is szívesen segítünk egy másik partner által adott ajánlat értékelésében, technológiai és tartalmi megvalósíthatóságának felülvizsgálatában.

Szeretnéd modernizálni céged IT rendszereit?

e-book

Elszálló IT költségek és nem tartott határidők?

Összeszedtük, mire érdemes odafigyelned, hogy szoftverfejlesztési projected kontrollja végig a te kezedben maradjon.

Töltsd le e-bookunkat, hogy megtudd, milyen eszközök és lehetőségek állnak rendelkezésedre, amelyek támogatják a projekted gördülékenységét!

Közép- és nagyvállalatok újgenerációs digitalizációja

Hogyan dolgozunk

Hand with tools

Felmérés

Mielőtt bármilyen konzultációs munkába kezdünk, alaposan kiértékeljük az üzleti stratégiát, meglévő struktúrát és folyamatokat. Ezt követően diagnosztikai szemlélettel elemezzük a teljes informatikai rendszert és feltárjuk a fejlesztés lehetséges kulcs területeit.

consultants speaking

Konzultáció

A felmérést követően részletekbe menő tanácsadói módszertannal szolgáljuk ki üzleti igényeidet, megosztva tapasztalatunkat a céljaidat és a stratégiai irányokat leghatékonyabban támogatni képes szoftveres megoldásokról.

folder with informations

Tervezés és kivitelezés

Miután teljes mélységében megismertük igényeidet és elvárásaidat konkrét megállapítások formájában adjuk át javaslatainkat a közös tervezéshez. Még mielőtt megalkotnánk új IT infrastruktúrád terveit, azt is előre meghatározzuk, hogy mennyi támogatásra lesz szükséged csapataink részéről.

On-demand

Hogyan csökkenthetem az egyedi szoftverfejlesztésem kockázatát?

Senki sem fizet szívesen lényegesen többet annál, mint ami az eredeti elképzelése volt a projekt tervezése során, legyen szó egy új web portálról, CMS-ről, egyedi szoftverről, webshopról vagy bármilyen más egyedi szoftver kivitelezéséről.

Tovább
Hogyan csökkenthetem az egyedi szoftverfejlesztésem kockázatát?

Miért az ALLWIN-t válaszd IT tanácsadódnak?

puzzle

Testre szabott megoldások

Az ALLWIN átfogó stratégiai tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat kínál az egyedi igényeidhez igazítva.

Man brings the solution

Mélyreható elemzés

Mélyreható, diagnosztikai szemléletű felmérést készítünk a pontos igények és elvárások megértése érdekében, ami garantálja a problémák elkerülését a későbbi szoftverfejlesztési munkák során.

Desktop settings

Releváns funkcionalitás

Nem sajnáljuk az időt és erőforrást a felkészülési szakaszban, hogy biztosan olyan folyamatokat és funkciókat fejlesszünk, amelyek a tényleges üzleti igényeket szolgálják.

Clock and coins

Idő-, és költségmegtakarítás

A projekt elején elegendő időt szánunk az üzleti célok alapos megismerésére, így időt és pénzt takarítunk meg. A plusz munkák és problémák szinte kivétel nélkül abból erednek, hogy a szoftverfejlesztési tervek a szükséges megértés hiányában készültek.

chart

Alacsony kockázat

Miután elfogadásra került az alaposan kidolgozott implementációs terv, a konkrét feladatok sokkal pontosabban definiálhatóak. Ez jelentős kockázat csökkenést eredményez a projekt teljes sikerének szempontjából.

Trusted logo on a shield

Ügyfélközpontú partnerség

Tapasztalt és kompetens csapatunk magas kommunikációs képességgel rendelkezik és képes különböző munkastílusokhoz alkalmazkodni. Amikor együtt dolgozunk veled, mindig figyelünk az elvárásaidra, és támogató, segítőkész attitűddel viszonyulunk hozzád.

support headset

Proaktív támogatás

A proaktív hozzáállásban hiszünk. A közös munkát céged elvárásaira építjük, de gyorsan tudunk alkalmazkodni ügyfeleid igényeinek változásaihoz. Mi több, folyamatosan keressük az új módszereket üzleti folyamataid támogatásához, és megoldásokat javaslunk az üzletmenetedben jelentkező kihívások kezelésére.

Megbízható IT tanácsra van szükséged?
Foglalj időpontot egyenesen szakértőinkhez!
Kapcsolat
Szalai Péter
Presales Engineer

Mi vagyunk az ALLWIN.

Budapesten tevékenykedő egyedi .NET szoftverfejlesztő cég vagyunk. Olyan élvonalbeli technológiákkal segítjük a partnereink fejlődését már 2007 óta, amelyek lefedik a szoftverfejlesztési szolgáltatások teljes életciklusát.

Tovább

Szeretnél ajánlatot kérni, de nem tudod, hogyan állj neki?

Útmutatónk segítségével pontról-pontra veheted azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek segítségével minden igényed lefedő, személyre szabott ajánlatot kapsz.

Többet szeretnél megtudni szolgáltatásunkról?

Olvasd el esettanulmányunkat