Egyedi webáruház fejlesztés

Több mint 15 éves szakértelmével az ALLWIN az egyedi fejlesztésű webáruházak szakértője.

Több éves tapasztalattal rendelkező tanácsadó és fejlesztői csapataink segítségével minden igényt, kérést és kihívást rutinnal és profizmussal oldunk meg.

E-commerce megoldásaink során a legújabb technológiákat és megoldásokat ajánljuk.

ALLWIN egyedi webáruház készítés
ALLWIN egyedi webáruház fejlesztés

Nyiss a modern
e-commerce webshop felé

Az elmúlt évek robbanásszerű technológiai fejlődése elérte az e-kereskedelem területét is. Ebben a gyorsan változó és fejlődő világban nem az a kérdés már, hogy kell-e nyitni az online kereskedelem felé, hanem hogy miképp kell ezt úgy csinálni, hogy versenyképes maradhass és megfelelj az fogyasztói elvárásoknak.

Egyedi webáruház fejlesztés: Igazítsd webáruházad üzleti igényeidhez

Jelenleg a piacon nagyon sok lehetőség érhető el, akár pár kattintással is, de ezek a webshopok általában csak minimálisan testre szabhatóak. Így a megrendelőnek kell az igényeit a webáruházhoz igazítani, nem pedig a webáruházat igazítják az ügyfél igényeihez. Az egyedi fejlesztésű webáruházaink minden ügyféligényre és kihívásra megoldást kínálnak, legyen az egyszerű vagy összetett elképzelés!

Miért válaszd az ALLWIN
egyedi webáruház megoldásait?

Könnyen integrálható más rendszerekkel (ERP, számlázás, CRM, hírlevélküldés)
GDPR és egyéb jogszabályi megfelelés
Jogosultságkezelés
Több nyelvű oldalak
Riporting, KPI-ok, cashflow tervezés
Ötvözi a kereskedelmet, a marketinget és az operatív működést
Ügyfélélményt növelő megoldások
Gördülékeny vásárlási folyamat
Testreszabható
Promóciók, kedvezmények, kuponok kezelése
SEO, vagyis keresőoptimalizálás
Komplex készletkezelés
Skálázhatóság
On-premise és felhős megoldások
Ügyfélszolgálat

Hogyan segíti egy modern e-commerce webshop üzleti céljaid?

e-commerce webshop megoldás

Jobb ügyfélélmény

Növeld vásárlóid bizalmát egyszerűen és könnyen kezelhető webáruházzal. Nyújts élményt adó vásárlási folyamatokat, növeld a felhasználói elköteleződést egy modern megjelenésű, intuitív módon, zökkenőmentesen használható webáruházzal.

Integrációk

Legyen bármilyen ismert vagy kevésbé ismert, esetleg teljesen egyedi szoftvered, mi könnyen integráljuk, hogy az információk egy helyen elérhetőek legyenek, ezzel segítve a gördülékeny, hatékony operatív munkavégzést vagy tervezést.

Testre szabható

Igazítsd webáruházad saját üzleti igényeidhez. Minden üzlet más, így minden üzlet egyedi megoldást kíván. Fogalmazd meg elképzeléseid, üzleti céljaid, s tervezzünk olyan e-commerce megoldást, ami segíthet ezeket elérni!

Fejlődj minden nap

Elemezd webáruházad működési teljesítményét, nézd meg, hol veszítesz vásárlókat vagy mik a legkelendőbb termékeid. Javítsd a működésed hatékonyságát, csökkentsd a költségeket és gyorsítsd meg a különböző kereskedelmi, marketinges vagy operatív folyamatokat különböző riportok segítségével.

Bízd ránk az adatbiztonságot

Tudj minden érzékeny adatot biztonságban az adathalászokkal, hackelésekkel és kibertámadásokkal szemben. Garantáld a GDPR elvek betartását és a törvényi előírások, szabványok megfelelőségét.

Egyedi webáruház fejlesztés
szakértelmünk és technológiák

Szakmai múltunknak és tapasztalatainknak köszönhetően tisztában vagyunk
a terület sajátos kihívásaival és naprakész technológiai ismereteinkkel
megoldást tudunk nyújtani a területet érintő kérdésekre.

Nyílt vagy zárt forráskódú megoldások

Ügyféligény szerint alkalmazható nyílt-vagy zárt forráskódú megoldás is.
A megfelelő webáruházmotor és forráskód megtalálásában tanácsadó csapatunk segít, hogy az ügyfél számára legjobb megoldás kerüljön kiválasztásra.

Power BI

Az e-commerce sajátosságából létrejövő rengeteg adat elemzésére szolgáló megoldás. Vizuálisan megjeleníthető, látványos grafikonok, statisztikák, elemzések és előrejelzések létrehozása készletszámokból, vásárlások számából, és minden adatból, aminek segítségével a döntéshozói idő lerövidül és pontos alapokon fekszik.

Headless commerce

Az egyszerű, tradicionális e-commerce megoldásokkal szemben a headless commerce sokkal több teret ad az egyedi elképzelések és funkcionalitások fejlesztésére, hiszen a vásárlói felület szabadon alakítható anélkül, hogy bármit módosítani kéne a különböző összekapcsolódó vagy beépülő háttérendszerekben. Igazi enterprise megoldás vállalatod számára.

NopCommerce, UCommerce, Sitecore Order Cloud

Többszintű megoldást kínálunk bármilyen felmerülő ügyféligényre.

.NET

Microsoft fejlesztői keretrendszer, ami folyamatos támogatásnak örvend.

VPOS

Választható virtuális POS terminál a biztonságos internetes fizetésért. (pl Simple pay, Barion)

Google Analytics

Eszköz a vásárlói viselkedés megfigyelésére a konverziónövelés érdekében.

Akik az ALLWIN 
e-commerce megoldásokat választották

Közért Plusz egyedi webáruház
Könyvtárellátó egyedi webáruház
Orbi Co. egyedi webáruház
Kérdésed van e-commerce megoldásainkkal kapcsolatban?
Foglalj időpontot egyenesen szakértőinkhez!
Kapcsolat
Szalai Péter
Presales Engineer

Miért az ALLWIN.

Minden megoldási javaslatunk egyedi, az ügyfél igényeihez szabottan tervezünk meg és hozunk létre, figyelembe véve a piaci trendeket és standardeket, felhasználva az elérhető legmodernebb eszközöket.
Az ügyfél által használt környezethez, a jelenlegi és várható látogatók számához, illetve a kereskedelmitermékekhez és szolgáltatásokhoz mérten választjuk ki azt a megoldást, ami hosszú távú igényekre is megoldást kínál.

Alapelveink,amikből nem engedünk: 

Win-Win

A win-win mentalitásból nem engedünk! Más szóval: mindig szem előtt tartjuk az összes fél érdekeit és aggályait, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Rugalmasság

Bár az együttműködéseinket a kölcsönösen elfogadott szabályok határozzák meg, mi szükség esetén gyorsan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

Innováció

Az innováció és a növekedés élvonalában vagyunk; Az ALLWIN-t a nyitott gondolkodásmód és a folytonos fejlődés utáni vágy hajtja. A tanulás a génjeinkben van.

Emberközpontúság

Vállalatunk és üzleti folyamataink középpontjában az emberek állnak. Az inspiráló és kényelmes környezet megteremtése mellett fontosnak tartjuk kollégáink személyes-, és szakmai fejlődésének támogatását. Hisszük, hogy a projektek sikere az együttműködések minőségén áll vagy bukik. Éppen ezért, partnereink teljes támogatásunkat, türelmünket és hozzáértő útmutatásunkat élvezhetik az együttműködés során.