Umbraco

Könnyen elsajátítható és egyszerűen használható tartalomkezelő rendszerre van szüksége honlapjához? Ugyanakkor szeretné hogy a weboldal rugalmas is legyen, megfeleljen egyedi igényeinek bármilyen korlátozás nélkül? Akkor az Umbraco ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer a tökéletes választás, amivel olyan többnyelvű, mobilra is optimalizált honlapokat tudunk készíteni, kifejezetten ügyfeleink számára fejlesztett egyedi funkciókkal, amiknek kezelése és karbantartása egyszerű, mint az 1x1.  

Az Umbraco referenciái

A számok magukért beszélnek: 400.000+ aktív telepítés, 220.000+ aktív tag az Umbraco közösségben, 320 különböző Umbraco csomag.

Miért ajánljuk az Umbraco megoldást?

Mivel ez egy nyílt forráskódú rendszer, ezért jól dokumentált és kiemelkedően költséghatékony a fejlesztése. Ugyanakkor teljes körű szabadságot nyújt a tervezőknek és a fejlesztőknek, hogy tökéletes tartalomkezelő rendszert hozhassanak létre összetett vagy kevésbé összetett projektekhez egyaránt. De ami a legfontosabb, hogy az Umbraco-val egy olyan eszközt tudunk létrehozni, amit a szerkesztők örömmel használnak majd nagyszerű tartalmaik létrehozására mindenféle felesleges bökkenő nélkül. 
 
Keressen bizalommal!
Keressen bizalommal!
Kertész András
Client Success Manager