Sitecore

A Sitecore segítségével világszínvonalú felhasználói élmény kezelését nyújtjuk ügyfeleink számára, webes tartalomkezeléssel és többcsatornás marketing automatizáló szoftverrel együtt. Ezzel a megoldással partnereink számára lehetővé tesszük, hogy megismerjék és megszólítsák saját ügyfeleiket személyre szabott felhasználói élmények és tartalmak segítségével az összes kommunikációs csatornán keresztül: az internettől az e-mailen, a mobilon és a közösségi médián keresztül egészen az e-kereskedelemig és a nyomtatott felületekig.


A Sitecore referenciái


A Sitecore-t olyan globális márkák használják, mint a Procter & Gamble, a Toshiba, a Canon, a Suzuki, az easyJet, és sokan mások, mert kiválóan alkalmas arra, hogy ügyfeleink tartalommarketing tevékenységét magasabb szintre emelje és ezáltal üzleti sikerekhez juttassa.

Miért ajánljuk a Sitecore-t?

Mert egyszerű, gyors és megbízható eszköz webportálok fejlesztéséhez. További előnye, hogy globális háttérrel rendelkezik, így folyamatosan növekvő tudásbázist és kiterjedt támogató rendszert is nyújt a projektekhez. A Sitecore az egyedi igények beépítését is támogatja a rendszerbe, valamint a rendszerek közti kommunikációt, amihez az egész világon elterjedt Microsoft.NET programnyelvet használja. Ezzel a megoldással fejlesztettük többek között az egyik legnagyobb európai logisztikai cég honlapját, valamint a Magyar Posta Biztosító, az MVM Csoport, a Budai Egészségközpont weboldalait is.

Keressen bizalommal!
Keressen bizalommal!
Kertész András
Client Success Manager