title

Rólunk mondták

“Az ALLWIN kiemelt szoftverfejlesztési partnerünk. Mindig magas minőségben dolgoznak és hozzáadott értékük messze túlmutat a webes projektek elvárható megvalósításán.”

MIKE DONAHUE

CTO

“Az ALLWIN-nal való együttműködésünk rendkívül konstruktív volt. A szakértelmük és tapasztalatuk lehetővé tette marketingcsapatunk számára, hogy átköltözhessen új, robosztus digitális marketingplatformunkra. Az ALLWIN kompetens, rugalmas és profi partner.”

CARLA KEARNS

VP of Marketing & Communications

“Már az együttműködés elején nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítani a csapatok között, ami nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy sikeresen teljesíteni tudtuk az ügyfélelvárásokat. Várom, hogy új projektekben tudjuk tovább folytatni a közös munkát.”

FLORIAN VALENTIN

Director Software Development

“Öröm volt az ALLWIN-nal együtt dolgozni. Nagyra értékelem az általuk végzett munka minőségét, és proaktív hozzáállásukat. Erősen ajánlott partner!”

SVEN HAUBOLD

CEO

Miért válassz egyedi fejlesztésű webáruházat?

A 2020-as covid időszak közben után, jelentősen megnőtt az igény az online kereskedelemre. Sok, addig csak fizikai boltban értékesítő cég döntött úgy, hogy belép az online piactérre. De miért éri meg a piacon lévő dobozos megoldások helyett egyedi fejlesztésű webáruházat választani?

Milyen nálunk dolgozni?

Balogh Dávid
Projekt Menedzser
1 éve az ALLWIN-nál

"Az ALLWIN-nál egy csapat emberekből áll, nem csupán számokból. Így a hétköznapok sem csak számokkal való munkáról szólnak, hanem emberekkel együtt telnek. Ha nem így lenne, akkor a hét sem úgy indulna, hogy “végre, itt a hétfő”.

iván patrik
szoftverfejlesztő
1 éve az ALLWIN-nál

"Nagyon szeretem az ALLWIN-nál, hogy folyamatosan rengeteget tudok fejlődni szakmailag, változatos és izgalmas projekteken, szakmailag kimagasló mentorok segítségével. Egy nagyon befogadó, barátságos és humoros közeggel találkozik, aki idejön dolgozni."

takács anikó
HR vezető
5 éve az ALLWIN-nál

"HR területen egy olyan cégnél dolgozni, melynek a fő értékei között szerepel az emberközpontúság, és szabad-, ám szükség esetén segítő kezet kapni ennek a mindennapokban való megjelenítéséhez olyan, mint megtalálni a kincset a szivárvány lábánál. Az 5 itt töltött évem alatt pedig jól meg is gazdagodtam e kincs által: intelligens és segítőkész kollégákkal, megvalósult alulról jövő kezdeményezésekkel melyek a közös jót szolgálják, és élő példákkal, hogy van az a munkahely, ahol támogatnak benne, hogy az legyél, aki csak szeretnél lenni."

palkó richárd
szoftver architekt
1 éve az ALLWIN-nál

"Az ALLWIN rengeteg lehetőséget biztosított már az első perctől kezdve, hogy szakmailag előrébb tudjak lépni. A belső képzések, az önképzésre fordítható idő és a változatos projektek által rengeteg extra tudásra tehettem szert. Mindemellett nagyon pozitív számomra a cég munka-magánélet egyensúly szemléletmódja, így két kisgyermek apukájaként is helyt tudok állni a mindennapokban."

székely tamás
IT tanácsadó csapatvezető
9 éve az ALLWIN-nál

"Az ALLWIN-nál számomra a négy legfontosabb dolog: a kiszámíthatóság, stabilitás, csapat és támogató vezetés. Ez számomra olyan pozitív környezetet biztosít, ahol nyugodtan tervezhetem a jövőmet, karrieremet. Sokat tanulhatok a nagyszerű csapattól, és bármivel bizalommal fordulhatok a vezetés felé."

csák bálint
frontend csapatvezető
1 éve az ALLWIN-nál

"Számomra az ALLWIN-csapat legjobb tulajdonsága a konstruktív, tenni-akaró pozitivizmus. Ha nem is találjuk meg elsőre a megfelelő utat, 100%-ban azon vagyunk és ezzel a hozzáállással végül mindig rátalálunk. Az ALLWIN megadja a lehetőséget a személyes fejlődésre; bátorít, hogy elérd a céljaidat és kipróbáld magad, amihez egyébként nem lenne merszed."

Farkas Gergő
szofterfejlesztő csapatvezető
4 éve az ALLWIN-nál

"Nagyon szeretem a családias légkört. Nem érzem azt, hogy egy szigorúan hierarchikus rendszerben dolgoznánk. Úgy érzem, hogy meg vannak hallgatva az emberek. Ez is visszavezethető talán a lapos hierarchiára, a kisebb cégméretre, kisebb csapatokra. És nagyon sokszínű minden. A projektek épp úgy, mint a csapatépítő programok."

Völgyi Szilvia
Back Office vezető
10 éve az ALLWIN-nál

"Olyanok vagyunk, mint egy kis család. 10 év alatt olyan összefonódások születtek, amik régen túlmutatnak a cégen, és amik mindig átlendítenek az esetleges nehézségeken. Van tere és helye az ellenvéleményemnek. Elfogadnak úgy,ahogy vagyok."

Józsa Gábor
projektigazgató
8 éve az ALLWIN-nál

"Az a légkör, ami 8 éve fogadott, a mai napig megvan a szervezetben. A cég neve eleve tudatos döntés volt a tulajdonosok részéről, és ma is win-win-win szellemben működünk. Ezt igyekszünk a jövőben is megtartani és képviselni."

kulcsár bálint
szoftverfejlesztő
1 éve az ALLWIN-nál

"Mikor beléptem az ALLWIN-hoz, akkor tudatosult bennem, hogy mennyi mindent nem tudok még és mennyi mindent tanulhatok. Mindig van újdonság"

Fejes Mária
Employer Branding Specialist
7 éve az ALLWIN-nál

"Az ALLWIN-nál megtaláltam önmagam. Mind szakmailag, mind egyénileg itt értem meg,itt nőttem fel. Soha előtte nem leltem ilyen szinten támogató és inspiráló közegre munkahelyen. Folyamatos fejlődés és tanulás jellemzi az elmúlt hét évemet, a komfortzónámon innen és túl. Mindenkinek ilyen szervezetet és közösséget kívánok."

Kun Attila (Nördi)
fejlesztési vezető
14 éve az ALLWIN-nál (on&off)

"Kisebb megszakításokkal az elmúlt 14 évet az ALLWIN-nál töltöttem. A szó szoros értelmében családra leltem itt, és a webfejlesztést is itt tanultam ki (sok minden más mellett). A tulajdonosok a kezdetektől támogatták a karrierem, még a startup világba is bepillantást nyerhettem általuk, hihetetlen utazás volt számomra ez az időszak az ALLWIN-nal."