Referenciák

Az elkészült alkalmazás adminisztrációs felületén és portál nézetén keresztül a felhasználók részre hozzáférés biztosított a kívánt vizsgálati területekhez. A megoldás ASP.Net MVC5 környezetben készült, C# nyelven. Az alkalmazás adatokat gyűjt az ügyfél saját rendszeréből, a nyilvános kormányzati adatbázisokból és az interneten elérhető adatokból (hírportálok, blogok stb.) A reszponzív felületeinket a Twitter által fejlesztett Bootstrap könyvtár segítségével készítettük és a DocIO rendszerrel generáltattunk riportokat.
Az együttműködésünk eredményeként a páciensek kezelésre jelentkezhetnek egy felhasználóbarát időpontfoglaló és kereső alkalmazásban. Pilot keretében a rendszerhez készült egy magánkórházi interface a külső felhasználók regisztrálásához. A projekt tartalmazott mobil alkalmazás fejlesztést, több szerepkörhöz több interface-t, külső foglalások kezelését, e-mail és SMS értesítés biztosított az összes szereplő számára és az összes betegadat erős titkosítással került tárolásra.
Az Ügyfelünknek készített alkalmazásunk mára a Google kereső első találatai közt szerepel az összes releváns keresési kulcsszó szerint. Ez jelentős forgalmat generál az oldalnak és sok látogatót biztosít. A portált összekötöttük az intézmény páciens regisztrációs rendszerével, így egységes felhasználói élménnyel vált elérhetővé számukra az időpont foglalás a látogatástól a nyomon követésig. A Sitecore használatával Ügyfelünk egyrészt könnyen kezelhető CMS rendszerhez jutott, másrészt marketing tevékenységeihez is támogató rendszert kapott.
Alvállalkozóként 3 fejlesztőnk részvételével összesen 8700 munkaórát biztosítottunk partnerünk számára. A folyamat során részt vettünk az architektúra tervezésben, az üzleti logika tervezésben, a backend fejlesztésben és a sitebuildben. A csapatunk a folyamat teljes egésze alatt közvetlen kapcsolatban volt az ügyfél C-szintű vezetőivel.
Különösen szűk határidővel rekord idő alatt fejlesztettünk egy e-commerce, azaz webshop megoldást az ügyfél számára. Ezt a határidőt csak az ALLWIN vállalta. A webshop lehetőséget biztosított arra, hogy az ország összes tanulója időben jusson könyvekhez. Az összes kiszolgáló a megrendelő management rendszerébe futott be - kapcsolt adatbázisokon keresztül - és folyamatosan szinkronizálódott. Ez a hatalmas megrendelés mennyiség nagy kihívás elé állította a csapatot, ugyanakkor nagy sikerélményben is részesültünk!
Jelenleg az ALLWIN az MVM összes Sitecore alapú portál megoldását támogatja. További feladatunk a jövőben az architektúra korszerűsítése mind a 26 leányvállalat portálján. Jelenleg két portált fejlesztünk, egyet a Paksi Erőmű Látogatói központ és egyet a Magyar Földgáztározó számára.
Feladatunk részeként újrafejlesztettük a meglévő Silverlight-os rendszert AnularJS és ASP.Net Core technológiákkal. Ügyfelünk kérésére SPA rendszer készült egy sokkal egységesebb üzleti logikával megtámasztva. A rendszer tartalmaz egy ArcGIS nevű komponenst, amivel a felhasználók valós időben követhetik nyomon az információkat. A megoldásunk az ügyfél egyedi ERP rendszeréhez kapcsolódik WCF és REST API felhasználásával.
Pályázatok amiket elnyertünk
Keressen bizalommal!
Keressen bizalommal!
Kertész András
Client Success Manager